Gift set
Nyhet
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Sensai
Extra Intensive Cream Limited Edition 130 ml

3 450 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  Steg 1: Silky Purifying Cleansing Oil. Applicera på torrt ansikte och massera in med cirkelrörelser. Skölj noga med ljummet vatten. Används endast på kvällen.

  Steg 2: Silky Purifying Creamy Soap. Ta en lagom mängd i handflatan och arbeta upp ett lödder med vatten. Applicera på fuktad hud, massera med cirkelrörelser, speciellt på problemområden. Använd på morgonen som den enda rengöringsprodukten, och på kvällen som det andra steget i den dubbla rengöringsrutinen.

  Steg 3: Absolute Silk Micro Mousse Treatment. Tryck ut en lagom mängd mousse och applicera jämnt över ansikte och hals. Använd morgon och kväll.

  Steg 4: Cellular Performance Extra Intensive Cream. Applicera morgon och kväll.

 • Beskrivning

  SENSAI Cellular Performance Extra Intensive Cream Limited Edition är ett set för dig som vill ha en intensiv anti-ageing ansiktscreme och samtidigt få fler SENSAI-produkter till samma pris – för en komplett hudvårdsrutin!

  • Komplett hudvårdsrutin från SENSAI
  • Rengör, återfuktar och verkar anti-ageing
  • Perfekt för att utföra SENSAIs Saho-ritual

  Cellular Performance Extra Intensive Cream 40 ml: Högeffektiv ansiktscreme som boostar cellernas energiproduktion och accelererar effekten av formulans anti-ageing ingredienser. Huden får återställd fasthet, rikligt med fukt och hälsosam lyster. Passar en trött och matt hud som behöver förnyad energi.

  Silky Purifying Cleansing Oil 30 ml: Effektiv och vattenlöslig rengöringsolja som snabbt avlägsnar makeup och sebum. Passar alla hudtyper.

  Silky Purifying Creamy Soap 30 ml: Silkeslen rengöring som effektivt tar bort smuts, döda hudceller och gör huden mer mottaglig för efterföljande produkter. Passar normal/torr/kombinerad hud.

  Absolute Silk Micro Mousse Treatment 30 ml: Anti-ageing lotion med mikrokolsyrebubblor som smälter in i huden och ger den energi och lyster, samt reducerar fina linjer och ger en mjukare och jämnare hud.

  Art nr:
  • UTG-LTD-Sensai58622
  EAN-kod:
  • 4973167521304
  Produktbenämning
  • Extra Intensive Cream Limited Edition 130 ml
 • Ingredienser

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Sensai

  Harmoniq.se är en auktoriserad återförsäljare av Sensai, ett exklusivt varumärke känt för sin fusion av avancerad vetenskap och traditionell japansk skönhetsvård. Hos oss hittar du ett brett urval av Sensais produkter, från deras lyxiga hudvårdsprodukter till sofistikerade sminkprodukter, alla designade för att ge dig en oslagbar skönhetsupplevelse. Handla med förtroende och låt oss hjälpa dig att upptäcka skönheten i Sensais unika estetik och vetenskap.

  Historien om varumärket Sensai

  Vill du veta mer om Sensai och deras djupa rötter i japansk skönhetsfilosofi? Klicka vidare här för att utforska Sensais historia. Upptäck hur de har kombinerat den anrika kunskapen om Koishimaru-silke med modern vetenskap för att skapa sina exklusiva hudvårdsprodukter. Sensai är känt för att erbjuda en unik blandning av lyx och högteknologiska lösningar som syftar till att framhäva varje individs naturliga skönhet på bästa möjliga sätt.

  Se nyheter och produkter från Sensai

  För att hålla dig uppdaterad med de senaste produkterna och innovationerna från Sensai, klicka dig vidare här. På Harmoniq.se finner du Sensais nyaste lanseringar och bestsellers, perfekt anpassade för att möta dina högsta förväntningar på hudvård och skönhet. Oavsett om du är ute efter en ny serum för att förbättra din hud eller den perfekta foundationen, har vi det du behöver för att försköna din dagliga rutin med Sensai.