Bestseller
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Tulipan Negro
Deo Roll On Aloe Vera And Jojoba 50 ml

55 kr
{{ price }}
 • Aloe Vera And Jojoba 55 kr Aloe Vera And Jojoba
 • Cotton And Talc 55 kr Cotton And Talc
 • Original 55 kr Original
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Doftens upplevelse

  Doftens Mjukhet

  Doftens Djuphet

  Doftens Friskhet

  Passar till

  Lunchen

  Jobbet

  Skolan

 • Användning

  Att använda deodorant på rätt sätt är viktigt för att maximera dess effektivitet och hållbarhet. Nedan finns några tips om hur man använder deodorant på bästa sätt:

  Applicera deodoranten på torr, ren hud. Tvätta underarmarna noggrant och torka dem helt innan du applicerar deodorant.

  Applicera deodoranten på rätt tidpunkt. Det bästa är att applicera deodoranten på morgonen efter en dusch eller bad. Det är också bra att applicera deodoranten igen efter träning eller andra fysiska aktiviteter.

  Använd inte för mycket deodorant. En liten mängd deodorant är tillräcklig för att hålla dig fräsch hela dagen. Använda för mycket kan leda till fläckar på kläderna och överflödig produkt som rinner av.

  Följ instruktionerna på förpackningen. Varje deodorantprodukt kan ha sina egna instruktioner för applicering, så se till att läsa dem noga innan du använder produkten.

  När det gäller skillnaderna mellan deodoranttyperna finns det några viktiga skillnader att tänka på.

  Roll-on-deodoranter är flytande och appliceras med en bollapplikator. De kan ta längre tid att torka och kan lämna en våt känsla under en kort tid efter applicering.

  Stick-deodoranter är fasta och appliceras genom att gnugga sticket direkt på huden. De är lätta att applicera och torkar snabbt.

  Spray-deodoranter är flytande och appliceras genom att spraya produkten på huden. De torkar snabbt, men det är viktigt att inte använda för mycket produkt eller inandas för mycket av sprayen.

  Krämdeodoranter är fasta och appliceras genom att smörja in produkten i huden. De torkar vanligtvis snabbt och ger en mjuk känsla på huden.

  Det är viktigt att välja den typ av deodorant som passar din hudtyp och dina preferenser bäst.

 • Beskrivning

  Tulipan Negro Aloe Vera & Jojoba Roll-On Deo. Effektiv för både män och kvinnor som ger 24h skydd. Formulan är framtagen för att passa den naturliga balansen i huden. Frisk doft med inslag av citrus, bergamot och ylang.

  Art nr:
  • TulipanNegro9029002
  EAN-kod:
  • 8410751031062
  Produktbenämning
  • Deo Roll On Aloe Vera And Jojoba 50 ml
 • Ingredienser

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Tulipan Negro

  Harmoniq.se är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare av Tulipan Negro, det välrenommerade spanska varumärket känt för sina unika och förföriska dofter. Vi erbjuder ett brett sortiment av Tulipan Negros produkter, från deras berömda duschtvålar till deodoranter och body lotions, alla utformade för att berika din dagliga hygienrutin med en känsla av lyx och välbefinnande.

  Historien om varumärket Tulipan Negro

  För att utforska historien bakom Tulipan Negro och hur detta varumärke har utvecklats till att bli en symbol för kvalitet och innovation inom kroppsvård, klicka vidare här. Från dess början i Spanien har Tulipan Negro byggt upp ett rykte för att skapa produkter som inte bara vårdar kroppen utan också stimulerar sinnena med sina rika och varaktiga dofter.

  Se nyheter och produkter från Tulipan Negro

  Upptäck de senaste innovationerna och produkterna från Tulipan Negro genom att besöka Tulipan Negros varumärkessida här. Tulipan Negros kroppsvårdsprodukter är perfekt för de som uppskattar högkvalitativ vård kombinerat med sensationella dofter. Välj bland olika dofter och produkter som säkerställer att du lämnar ditt badrum med en känsla av förnyad fräschhet och självförtroende.

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar

Liknande produkter