DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

Kampanjer & Rabattkoder
black FRIDAY

Otroliga skönhetsprodukter, nu ännu mer prisvärda!

Förvandla din skönhetsrutin på Black Friday 2023 med hjälp av vårt nedsatta sortiment på drömmiga skönhetsprodukter! Du fyndar kvalitativt smink, ljuvliga dofter, effektiv hudvård och gnistrande hårvård. Så ta dig tiden att botanisera bland billigt smink, billig hudvård och billiga parfymer som om det vore din turdag! Vi ses i kassan!

 

Black week 2023

När är Black Week 2023? Black Week infaller vecka 47 och på fredagen den 24 november är det Black Friday, men på Harmoniq kan du iallafall räkna med bra deals hela Black Week-veckan! 

 

rabatter på smink, hudvård, hårvård & dofter

Vem handlar du till på Black Friday? Oavsett om det är till dig själv eller present till pojkvännen, julklapp till mamma eller något välbehövligt till brorsan, så finner du världens chans att shoppa skönhetsprodukter till mycket bättre priser!

Black week 

kampanjer

 

Redo för Black Week? Sugen på riktigt bra kampanjer? Nedan ser du våra aktuella kampanjer så passa på medan du har chansen att fynda från just dessa varumärken!

 

rabattkoder

 

Visst blir din shoppingrunda ännu roligare när du kan nyttja rabattkoder som gör gott för plånboken? Nedan är några rabattkoder vi gärna vill tipsa om - men feel free att spana in alla våra aktuella rabattkoder!

FLER RABATTKODER

 

skönhetstester

 

Black Week är en tid då många handlar till sig själva, men det är såklart också ett perfekt tillfälle att fylla julklappssäcken! Oavsett vad, är det en toppenidé att köpa tillhörande skönhetstester till dina produkter. Då kan du testa dig fram och hitta rätt utan att behöva bryta en förpackning i onödan! Skönhetstesters finns inom dofter, hudvård och hårvård så kika och se om det dyker upp nåt du blir nyfiken på!

FLER SKÖNHETSTESTER

 

produkter

706 produkter
Visa fler
706 produkter