Upptäck vårt sortiment under
singles weekend

Lite self love på Harmoniq!

Singles Day 2023 sträcker ut sig till en hel Singles Weekend hos harmoniq.se, där du som älskar skönhet kan frossa i förmånliga erbjudanden! Upplev exklusiva kampanjer och rabatter på ett brett sortiment av hudvård, hårvård, makeup, parfymer och nagelprodukter. Det är dags att fira singellivet genom att unna dig själv det där lilla extra – eller kanske finna den perfekta presenten. Missa inte chansen att förnya din skönhetsrutin med kvalitetsprodukter till oförglömliga priser denna Singles Weekend!

 

Singles day 2023 - en tid för omtanke mot dig själv

Har du gått hela året och tagit dig själv för givet? Har du satsat mer på andras välbefinnande än dig själv? Att bara få unna sig själv något litet ibland gör susen, som ett tack-gåva till dig själv för hur grym du är! Singles Day 2023 är här!

 

Dags för en skönhetsförändring?

Haka på Cowboy Copper-hårfärgen som trendar just nu, en riktigt höstig och mysig hårfärg som är både snygg och elegant! Du kan också passa på att fixa dina gelnaglar hemma istället för på salong, så kan du alltid ha snygga naglar utan att behöva boka en tid. Singles Day gör det dessutom lite mer prisvärt, perfa!

  new hair - new me
  gör en hårförändring, för det är du värd!

  Har du nyss blivit singel är det klassiskt att färga håret (eller börja gymma), men vi föredrar det förstnämnda! Säsongens trendigaste hårfärger sträcker sig från Cowboy Copper till Mushroom Brown!

   

  SE ALLA HÅRFÄRGER

  frossa i prisvärt smink
  budgetvänligt smink som kan ge dig en totalförändring!

  Ekar sminkväskan tom och du behöver både det ena och det andra för att fullända din makeup-look? Här har vi samlat allt billigt smink som du behöver!

   

  MER PRISVÄRT SMINK

  nytt i doftgarderoben
  vad är bättre än att starta hösten med en ny doft

  Mysk? Amber? Vanilj? Hösten sparar inte på några krafter när det kommer till nyheter inom doftvärlden! Att få unna sig själv en sprillans ny doft känns lyxigt och är kanske den perfekta presenten till sig själv (eller till en singel-kompis).

   

  ALLA DOFTER