take over
take over
Adidas
adidas

Upptäck de senaste dofterna från Adidas!


Varumärket Adidas grundades år 1925 av Adolf Dassler i en liten by i Tyskland och har sedan dess haft en enorm internationell framgång. Företaget är mest känd för tillverkningen av sportkläder och sportskor, likväl som sport redskap som metalbone, samt samarbete med olika kända profiler såsom Rita Ora och Stella McCartney. På senare tid har företaget även börjat tillverka dofter för både män och kvinnor, vilket har skapats genom samarbete med många kända parfymörer. Dofterna har uppnått en stor framgång och erbjuder den bästa och mest kompletta kroppsvården för att kunna vara på topp dygnet runt, alla dagar om året, i alla situationer.

Upptäck adidas kroppsvårdsprodukter för kvinnor och män! Utvecklad med idrottare - unika formuleringar för de krav som ställs av dagens aktiva män och kvinnor. Utvecklad för idrottare - de ergonomiskt formade produkterna är smidiga och följer dig i varje situation. Högpresterande - med adidas Body Care-produkter ger du ditt bästa under träningen och i vardagen. Grundprincipen för adidas Sport Performance är "Play to Win". Med inspiration från grundaren Adi Dasslers motivation utvecklar Sport Performance topprodukter för idrottare inom alla sporter med passion, för att göra dem snabbare, starkare, smartare, coolare och naturligare. adidas Sport Performance lägger fokus på fem huvudkategorier: fotboll, basketboll, löpning, träning och outdoor. Tillverkningen av skor och kärleken till sport fick bröderna Adolf Dassler och Rudolf Dassler att ta över sin pappas verkstad på 1920-talet. Fram till dess hade filttofflor tillverkas i verkstaden. Företaget växte snabbt tack vare utvecklingen av specialskor för fotbollsspelare och atleter och individuella samarbeten med idrottare. Efter andra världskriget skildes bröderna åt och fortsatte med sitt arbete på varsitt håll, Adolf med sitt företag adidas och Rudolf med sitt företag Puma. I dag står adidas inte bara för tillverkning av exklusiva träningsskor, träningskläder och olika tillbehör, företaget säljer även dofter och vårdprodukter. Sport är inspiration. I det dagliga livet behöver man högpresterande vårdprodukter som ger självförtroende - både på och utanför spelplanen.

Dofter och parfym – sportproduktstillverkare utvecklar förstklassiga dofter och parfymer

År 1990 skapade märket sin första parfymserie och detta var en omedelbar succé. Adidas lyckades med sina dofter kombinera den exklusiva parfymens elegans och välkomponerade doftnoter med den fräschör och lätthet som passar den aktiva och sportintresserade. Genom att samarbeta med internationellt erkända parfymutvecklare så har Adidas nu över fyrtio framgångsrika dofter för både henne och honom, med allt från blommiga och kryddiga dofter till sportig citrus, som passar till vardag såväl som till fest. hitta dom hos oss på Harmoniq.se

Kännetecknande för adidas dofter, parfym och kroppsvårdsprodukter

Vid tillverkningen och utvecklingen av dofter och kroppsvårdsprodukter värnar adidas mycket om hållbarhet och miljöskydd. Adidas garanterar att mänskliga rättigheter följs i leverantöresleden och jobbar endast med naturliga och hållbara råvaror. Adidas själva utmärker sig för att vara ett "Green Company" och ser till att detta följs i allt som görs och jobbar ständigt för att minimera sitt miljömässiga fotavtryck inom alla delar av värdekedjan. De ekologiska och trendiga dofterna och kosmetikprodukterna lämpar sig för alla dofttyper och daglig användning. De passar för fritidsaktiviteter, när man går ut och roar sig och vid kvällstillställningar och främjar den inre balansen och jämvikten. De aromatiska och sensuella ämnena återställer energin och bidrar till ett effektfullt intryck.

Adidas Body Care

Under kategorin adidas Body Care hittar du alla kosmetikprodukter från sportprodukttillverkaren. För närvarande rymmer sortimentet över 50 olika stimulerande dofter varav de flesta kan köpa i vår butik. Företaget har utvecklat produkter för kroppsvård i mer än 30 år. Dofternas framgångsrecept beror på samarbete med renommerade parfymtillverkare som Lapouza, Fremont, Lorson och Astori.

 

Läs mer
Visa mindre

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.


Din produkt är tillagd

×
Startsidan