take over
take over

Aramis
Aramis

Aramis Parfym

Elegant. Anspråksfull. Omisskännligt maskulin. Klassikern, som ger mannen med anspråksfull livsstil en omisskännlig karaktär av lyx och extravagans.

Vid lanseringen på marknaden år 1964 var Aramis den första herrdoften som kunde köpas i varuhus. I dag har Aramis en stor skara entusiastiska och trogna anhängare och har skapat sig en kultstatus. Produkttrender kommer och går men Aramis fortsatte att vara en symbol för manlig framgång under åren. Den klassiska imagen behölls samtidigt som innovativa, tidsenliga märken som Aramis 900, Devin, Calyx och Aramis Life lanserades.

 

Aramis parfymer: manliga och intensiva


Aramis, ett märke inom det kända kosmetikföretaget Estée Lauder, framställer makalösa herrdofter. En av de kändaste produkterna är "Aramis Classic Eau de Toilette Spray 110 ml”. Denna produkt imponerar med doftnoterna trä och chypre. Toppnoten, som består av finstämda nyanser av bergamott, dragon, myrra, timjan, klöver och asplöv, ger en mycket manlig doft. Dessutom innehåller toppnoten aldehyd. Mellannoten doftar omåttligt friskt och stimulerande från de ingående ämnena irisrot, jasmin, patchouli, salvia och kardemumma medan basnoten ambra, kokosnöt, läder och ekmossa understryker den maskulina touchen hos denna Aramis parfym. Produkten finns både som Classic eau-de-toilette-spray liksom även deodorantspray och deostift. 

 

Aramis Adventurer: Maskulin och elegant


Oförlikneligt elegant och maskulin är egenskaper som beskriver "Aramis Adventurer EDT Spray 60 ml”. Till EDT-sprayen får du det passande Body-schampot. Doftnoten i Adventurerer Eau Toilette EDT är aromatisk med inslag av trä. Toppnoten rymmer lätta noter av citron, bergamott liksom även svartpeppar, medan mellannoten präglas av dofter från geranium, malört, sjötång och lavendel. Basnoten innehåller patchouli och ceder.

Aramis Gentleman: För den dominante mannen


Väljer du doften "Aramis Gentleman” utstrålar du garanterat manlighet och dominans. Denna eau-de-toilette-parfum har en kryddigt aromatisk doftnot. Toppnoten utmärker sig med bland annat galanga och svartpeppar, medan mellannoten övertygar med ceder och saffran. Basnoten innehåller vetiver och myrra. 

 

Andra kvalitetsprodukter från Aramis


Till Aramis-serien hör otaliga andra produkter som du också kan köpa hos Harmonoiq. Vad sägs till exempel om doften "Calligraphy”, en unisexdoft som kan användas av både kvinnor och män. Den finns bland annat i varianterna "Aramis Calligraphy Rose Spray Eau de Parfum 100 ml”, "Saffron Aramis Eaude Parfum Spray 100 ml” liksom även som "Aramis Classic 50th Anniversary Limited Edition Eau de Toilette Spray”. Den orientaliska doften kan konsten att fascinera så att du med denna deodorant kan linda både män och kvinnor runt ditt finger.

Vad kännetecknar Aramis-dofterna?


Tillverkaren har sedan man framställde den första parfymen satsat på att skapa balanserade dofter med extra intensiv effekt. Tillsatser som sandelträ, läder, mysk och irisrot bidrar till en intressant sammansättning som man inte får missa. 

Läs mer
Visa mindre
Aramis Classic EdT 60 ml
Gents
(Rek. Pris: 740 kr)
555 kr
Aramis Adventure EdT 110 ml
Gents
(Rek. Pris: 725 kr)
544 kr
Aramis Classic EdT 110 ml
Gents
(Rek. Pris: 885 kr)
664 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan