Beyoncé

Queen B! År 2010 släppte Beyoncé sin allra första parfym "Heat" som snabbt blev populär av kvinnor världen över och vi förstår varför. Flaskan som är kurvigt formad med en eld inuti och representerar Beyoncé med hennes personlighet och glöd. Flera av hennes andra parfymer är formade på ett liknande vis vilket gör de lätta att känna igen. Dröm dig bort till en sagolik värld med väldoftande och unika parfymer från Beyoncé!

produkter

0 produkt

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Visa fler
0 produkt

Om Beyoncé

Den världskända sångaren och låtskrivaren Beyoncé, född år 1981 i Texas, är otroligt framgångsrik på flera olika aspekter. Beyoncé är mest känd för sin starka sångröst som har häpnat många människor med sin unika stil. Beyoncé började sin karriär som sextonåring, år 1997, och har sedan dess sprudlat med sina talanger. Hon började sin sångkarriär tillsammans med Kelly Rowland och Michelle Williams som startade bandet ''Destiny's Child''. År 2003 släppte Beyoncé ett album på sidan av bandet som hette ''Dangerously in Love'', vilket även blev början på hennes solokarriär.

Förutom att producera och sjunga låtar med sin fantastiska röst, har världsstjärnan även jobbat mycket med välgörenhet, samt aktiverat sig mycket med olika samhällsproblem som feminism och rasism, vilket har gjort henne till en av världens största förebilder.