take over
take over

Beyonce
Beyonce

Den världskända sångaren och låtskrivaren Beyoncé, född år 1981 i Texas, är otroligt framgångsrik på flera olika aspekter. Beyoncé är mest känd för sin starka sångröst som har häpnat många människor med sin unika stil. Beyoncé började sin karriär som sextonåring, år 1997, och har sedan dess sprudlat med sina talanger. Hon började sin sångkarriär tillsammans med Kelly Rowland och Michelle Williams som startade bandet ''Destiny's Child''. År 2003 släppte Beyoncé ett album på sidan av bandet som hette ''Dangerously in Love'', vilket även blev början på hennes solokarriär.

Förutom att producera och sjunga låtar med sin fantastiska röst, har världsstjärnan även jobbat mycket med välgörenhet, samt aktiverat sig mycket med olika samhällsproblem som feminism och rasism, vilket har gjort henne till en av världens största förebilder.

År 2010 släppte Beyoncé sin allra första parfym "Heat" som snabbt blev mycket populär av kvinnor världen över. Flaskan som är kurvigt formad med en eld inuti, representerar Beyoncé med hennes personlighet och glöd. Flera av hennes andra parfymer är formade på ett liknanade vis vilket gör de lätta att känna igen. Dröm dig bort till en sagolik värld med väldoftande och unika parfymer från Beyoncé.

Läs mer
Visa mindre
Filtrera
Varumärken (0)
Typ av produkt (0)
Kampanjer (0)
Copyright 2022 © Vendre
Sortera
Copyright 2022 © Vendre
(3 produkter)
Beyoncé Heat Seduction Edt 50 ml Spray
Youth
(Rek. Pris: 390 kr)
273 kr
Beyoncé Rise EdP 30 ml
Youth
Beyonce

Rise EdP 30 ml

(Rek. Pris: 280 kr)
210 kr
Beyonce Rise EdP 50 ml
Youth
Beyonce

Rise EdP 50 ml

(Rek. Pris: 390 kr)
273 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan