take over
take over
Varför Clinique?

 

 

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.


Läs mer
Visa mindre

Varför Clinique?

Varför Clinique

Från hudvård till makeup – alla våra produkter är utvecklade av hudläkare och kan skräddarsys för alla hudtyper och för alla behov.

Läs mer och låt din hud bestämma.


Ett är ett mycket högt tal hos Clinique

Allergitestad. Vad betyder det?
Först och främst använder vi inga kända allergener i våra produkter. Varje enskild produkt testas 12 gånger på 600 personer. Om bara en enda av dessa 7 200 appliceringar ger en allergisk reaktion börjar vi om från början. Denna enda person kan vara du.
Ordet ”hypoallergenic” kan du hitta på många skönhetsprodukter men det finns ingen gemensam uppfattning om vad det står för. Därför har vi satt vår egen standard för att säkra din huds välbefinnande.
 


Klarar din hudvård doftprovet?

Varför är Cliniques produkter 100% oparfymerade?
Parfym förorsakar fler allergiska reaktioner genom kontakt med huden än någon annan ingrediens.
Irritationer orsakade av allergi kan med tiden försvaga huden. Man kan därför fråga sig själv: Kan huden åldras av allergier? Våra rådgivande hudläkare menar att det råder det inget tvivel om. Allergiska reaktioner ger irritation – och kronisk irritation kan resultera i linjer, rynkor och ojämn hudton.
Det är en rätt bra anledning till att vara 100% oparfymerad.
 

Kan vacker hud skapas?
Ja. 

Tvål och vatten. Och forskning.

Clinique började samarbeta med hudläkare och tillsammans skapade vi det första hudvårdssystemet som var utvecklat av hudläkare.
Rengör med Facial Soap, exfoliera med Clarifying Lotion och återfukta med Dramatically Different Moisturizing Lotion eller Gel.
Upprepa hudvårdsrutinen och upplev fantastiska resultat. Torr hud känns återfuktad, jämnare och behagligare. Fet hud får hjälp att förhindra orenheter. Alla hudtyper får en strålande och klar hud med en vacker lyster. Allt detta med bara tre produkter, tre minuter, morgon och kväll.
 
 
Kan makeup vara bra för din hud? 
Absolut. 

Oparfymerad makeup. Det är något väldigt vackert.
Cliniques makeup får din hud att se ännu bättre ut.
Alla Cliniques ögonskuggor och mascaror är testade av ögonläkare. Våra härliga läppstift och läppglans är fyllda med fukt och vård och utan någon parfym alls. Och våra foundations både kamouflerar och behandlar din hud – hitta en lösning som minskar synliga linjer, dämpar rodnad eller suddar ut en ojämn hudton.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan