take over
take over

Macadamia
Macadamia

Redan 2010 upptäckte vi detta underbara hårvårdsmärke som vi tog in och lanserade på den svenska marknaden. Macadamia Natural Oil har sedan dess fått en stor skara lojala användare och enorm positiv respons från tidningar och bloggare!

Under århundraden har alkemister och 'healare' över hela världen vänt sig till naturens rika resurser för dess medicinska krafter. Med oljan från makadamianöten, som återfinns längs Söderhavet, och oljan från de unikt sällsynta Argan-fröna från Marocko, har naturen försett oss med några av de mest gynnsamma faktorerna för hälsosam hud och hår.

Produkterna från Macadamia Natural Oil™ kombinerar oljorna från dessa mycket näringsrika nötter med speciella ingredienser från naturens mest närande växtpreparat för att skapa den ultimata förskönande och vårdande kuren för ditt hår. Oljan ger nytt liv till hårets naturliga väsen och skönhet och skapar ett skyddande lager som fyller och berikar med viktiga proteiner. Njut av mjukt, silkeslent och glansigt hår utan oljiga eller vaxliknande rester.

Macadamia Natural Oil - hemligheten till friskt hår

Läs mer
Visa mindre
Macadamia Whipped Detailing Cream 57g
Natural
(Rek. Pris: 249 kr)
174 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan