DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

MILI Cosmetics

 

För många handlar skönhet om yttre framtoning, men MILI Cosmetics ser det som en djupare konstform - en palett av känslor, stämningar och stilar, redo att komplettera både dagens humör och kvällens outfit. Den prisbelönta entreprenören Mika Liiass som även grundade Make Up Store, är personen bakom MILI Cosmetics. 

Sortimentet sträcker sig från högpigmenterade ögonskuggor, berikade med närande ingredienser, till silkeslena läppglans som återfuktar medan de skiner. Varje produkt i MILI Cosmetics kombinerar ren, nordisk skönhet med färgstark extraordinär design, vilket reflekterar Mika Liiass svenska ursprung och banbrytande arbete inom skönhetsindustrin. Med MILI Cosmetics förvandlas skönhetsrutiner till magiska stunder där smink verkligen gör skillnaden.

MILI COSMETICS TOPPLISTA

Inga produkter hittades

produkter

0 produkt

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Visa fler
0 produkt

MILI Cosmetics ögonskuggor

MILI Cosmetics står stolt fram som banbrytande inom kraftigt pigmenterade ögonskuggor, helt rena från vanliga tillsatser som talk, silikoner och plast. Detta unika tillvägagångssätt gör skuggorna till ett optimalt val för personer med alla hudtyper, inklusive dem med extremt känslig hud. Men det handlar inte bara om intensiva färger. Formulan i dessa ögonskuggor bär med sig en sammetslik känsla som förenar det bästa av skönhet och hudvård. Tack vare ingredienser som jojobaolja, sheasmör och vitamin E blir varje applicering en vårdande gest för huden. Med en palett av 23 nyanser kan man skifta mellan en matt look och en skimrande glans beroende på humör.

 

MILI Cosmetics läppstift

För dem som söker ett läppstift som verkligen levererar, är MILI Cosmetics svaret. Rikt på pigment, detta läppstift förvandlar läpparna med en intensiv färg och en eftertraktad matt finish med bara ett svep. Men skönheten går djupare än så; förutom den imponerande färgpaletten är läppstiftet berikat med jojoba- och ängsskumolja. Dessa ingredienser ger inte bara näring åt läpparna, utan hjälper också till att bevara fukten, vilket garanterar en känsla av välbefinnande och komfort som varar hela dagen.

 

MILI Cosmetics läppennor

När det gäller precision och varaktig färg, levererar MILI Cosmetics läppenna i en klass för sig. Med sin smidiga, vattenavvisande formula kan man förvänta sig ett smidigt glid vid varje användning, som resulterar i en djärv, intensiv färg. Den matta finishen kombineras med fuktlåsande ingredienser, vilket inte bara garanterar att färgen sitter under dagen, utan också att läpparna hålls mjuka och återfuktade. Den är särskilt designad för dem som söker en produkt som kan definiera, ge struktur och framhäva med överlägsen varaktighet.

 

MILI Cosmetics läppglans

MILI Cosmetics läppglans är inte bara en produkt - det är en upplevelse av lyx och vård. Den silkeslena konsistensen kapslar in läpparna med en rik, hydrerande och kraftigt pigmenterad glans. Den designade applikatorn försäkrar att varje ansökan blir felfri, medan glansens unika sammansättning är laddad med ingredienser specifikt valda för att nära huden. Resultatet? Läppar som känns återfuktade, ser strålande ut och bär på en färg som verkligen poppar.