take over
take over
Olaplex behandling

Olaplex behandling

Den revolutionerande hårbehandlingen lanserades för första gången i Sverige år 2015 och har sen dess varit mycket populär och omtyckt av frisörer och kunder. Hela 5000 salonger i Sverige erbjuder Olaplex behandling vid frisörbesök. Nu kan man för första gången laga ett skadat hår inifrån och bygga upp hårkvalitén som aldrig förr.

Våra hårstrån tar stryk av kemiska behandlingar så som färgning, blekning, permanent. Likaså av styling med värmeverktyg. Hårets strån är uppbyggda av något som kallas svavelbindningar och är en av hårets viktigaste beståndsdelar. När dessa påverkas av yttre faktorer förtunnas de och brister tillslut. Med hjälp av Olaplex som innehåller en patenterad molekyl som sammanlänkar och multiplicerar svavelbindningar kan vi nu återfå en starkare, friskare hår med sin naturliga glans från grunden. Detta gör att kunder och frisörer kan fortsätta färgbehandlingar på hår och även göra mer extrema makeovers utan att behöva oroa sig för att håret ska gå av.

Vid en behandling på salong använder sig frisörerna av Olaplex no 1 som är grunden till hela Olaplexsortimentet. Olaplex no 1 är en gul vätska som innehåller 100% koncentrerade olaplexmolekyler och används endast av professionella frisörer. Produkten används som en intensivbehandling men kan även blandas i färg, blekmedel och permanent för att nå en så skonsam behandling som möjligt. Olaplex no 2 innehåller samma unika innehåll men no 2 är något mindre koncentrerad och har en mer krämig konsistents vilket gör den mer passande att applicera efter en behandling.

Boka en tid på Harmoniq salong här för en Olaplex behandling!

Läs mer
Visa mindre

Din produkt är tillagd

×
Startsidan