take over
take over

SugarBearHair

Sugar bear hair

 

Innehåller:

  • Vitamin A (palmitate)
  • C-vitamin (askorbinsyra)
  • E-vitamin
  • Vitamin B-6
  • Folsyra (vitamin B-9)
  • Vitamin B-12
  • Biotin
  • Pantotensyra (vitamin B-5)
  • Kokosolja

Få så långt och hälsosamt hår som du bara kan med SugarBearHair - Hårvitaminer

SugarBearHair strävar efter maximal säkerhet och maximalt resultat. Produkterna tillverkas i USA i anläggningar som använder FDA-godkända riktlinjer för att säkerställa kvalitet och säkra produkter för din sinnesfrid. Bara de bästa ingredienserna används för att säkerställa en effektiv produkt som ser bra ut, luktar bra och också smakar bra. Det viktigaste är att alla säger "Det fungerar!".

Ingredienser: De vegetariska vitaminerna innehåller vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B-6, folsyra, vitamin B-12, biotin, pantotensyra, jod, zink, kolin, inositol, som aktiva vitaminer och mineraler. Gummierna är gjorda med riktiga bär för en härlig söt smak, kokosnötsolja och en gnutta socker.

Läs mer
Visa mindre

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.


Information om ingredienserna i SugarBearHair:

Vitamin A (palmitate)
A-vitamin är ett kraftfullt vitamin som finns i sötpotatis, morötter och grönkål. Detta kraftverk bidrar till hälsan i din hud och hårbotten genom att hjälpa till att främja ditt blods syrecirkulation. Ökad syrecirkulation till hårbotten hjälper dig att mata din hårbotten med de viktiga näringsämnen som ditt hår behöver för att växa sig längre och starkare. Detta fantastiska vitamin har antioxidantegenskaper som hjälper till att skydda dina hårsäckar från problem som överdrivet hårfall. Om du lider av en torr hårbotten, skulle du älska vitamin A för dess förmåga att återfukta hårbotten genom att stödja kroppens naturliga oljeproduktion (känd som talg).

C-vitamin (askorbinsyra)
En studie som hittades i Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology refererar till användning av C-vitamin för att förbättra hårväxten. Personerna som fick ett hårvitamin-komplex innehållande C-vitamin upplevde snabbare hårväxt jämfört med de som inte tog C-vitamininnehållande komplexet. Detta beror på att C-vitamin är avgörande för att din kropp ska utveckla kollagen, vilket hjälper ditt hår att stärkas inifrån och ut. Denna ungdomsaktiverande antioxidant hjälper till att skydda din hårbotten mot skador genom att bekämpa fria radikaler. Fria radikaler kan orsaka håravfall över tid. Alla framgångsrika hårvårdformler innehåller C-vitamin på grund av dess fantastiska hårväxande egenskaper.

E-vitamin
E-vitamin är viktigt för blodcirkulationen. Förutom att läka och skydda ditt hår kan det också hjälpa till med fina linjer och rynkor på din hud. Liksom vitamin A hjälper detta vitamin att få tillräckligt med syre till hårbotten för att främja hälsosam hårtillväxt. Denna rika antioxidant fungerar också som en skydd mot skador på dina hårsäckar. När det tas i kombination med C-vitamin kan ditt hår förbättra dess styrka och elasticitet.

Vitamin B-6
Vitamin B-6 är ett bra vitamin att ta för håravfall. Genom att hjälpa kroppen att bilda celler och föra syre till hårbotten kan dina hårsäckar producera friskare hår. Livsmedel som solrosfrön, kyckling och tonfisk innehåller vitamin B-6. När de tas med zink, arbetar de två för att hjälpa till att blockera ett ämne i våra kroppar som kallas DHT, vilket kan orsaka håravfall.

Folsyra (vitamin B-9)
Folinsyra är ett fascinerande vitamin som är avgörande för att din kropp ska kunna reparera ditt DNA. Denna vitamin stöder aktiv celldelning så att dina hårsäckar kan producera friskt hår. Minska håravfall och förhindra gallring är vad Folic Acid gör bäst! Det är bäst att ta folsyra med vitamin B-12. Att ha en brist på en av dessa vitaminer kan orsaka att håret går av eller håravfall. För att hålla balansen, se till att ta båda dessa fantastiska vitaminer tillsammans!

Vitamin B-12
Vitamin B-12 ger en fantastisk boost till din hårväxt genom att stödja din kropps energiprocess och hjälpa till att bilda röda blodkroppar. Röda blodkroppar är ansvariga för att mata syre till din hårbotten, vilket hjälper ditt hår att växa längre. Personer som tar vitamin B-12 märker en ökning av energi och vitalitet.

Biotin
Biotin är ett av de viktigaste vitaminerna du kan ta för att främja hårväxt. Biotin stöder hälsan i din hårbotten genom att producera fettsyror som i sin tur hjälper hårets hälsa. En brist på väsentliga fettsyror ger symtom som torr, fjällig eller flagnande hud, mjäll, torrt, sprött hår eller eksem, enligt ProHealth-webbplatsen, vilket kan leda till håravfall. Att äta livsmedel med mycket biotin eller ta ett biotintillskott hjälper till att bekämpa håravfall på grund av en dålig diet. När du tar biotin hjälper du också att stödja hårets keratin, vilket gör ditt hår starkare. Keratin är vad ditt hår, hud och naglar är gjorda av. Att ta biotin med andra B-vitaminer kommer att skapa en kraftfull kombination som hjälper till att bekämpa håravfall. 

Pantotensyra (vitamin B-5)
Vitamin B-5 hjälper till att stimulera hårväxt genom att stödja hårets naturliga keratin. Det hjälper till att ersätta hår som har förlorats på grund av överdrivet håravfall eller eller att håret gått av. Utan vitamin B-5 skulle det vara svårt för håret att växa i en jämn takt. Strukturen i ditt hår och din hud beror på detta underbara vitamin för att förbli friskt. Liksom andra B-vitaminer, ger vitamin B-5 näring från insidan och ut och är ansvarig för glans i ditt hår.

Kokosolja
Denna populära olja har använts över hela världen för att främja hår och hårbottens hälsa. På grund av dess likhet med vår hårbotten naturliga oljor är kokosnötsolja en av de få oljorna som faktiskt kan fukta ditt hår. Detta hjälper till att förhindra att håret går av och minskar håravfall. Du kan också massera den i hårbotten för att behandla torr hårbotten och för att återfukta dina rötter.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Clinique
Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator
Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 30 ml
Clinique Moisture Surge Overnight Mask 100 ml