take over
take over

Zarkoperfume
Zarkoperfume

ZARKOPERFUME - Dofterna med nordisk anda

 

" I många år hade Zarko Pavlov en dröm om att skapa en unik doft för Nordiska men och kvinnor. De skulle anpassas och skapas efter vårt klimat och humör. Hans stora passion har varit sammanslagningen av molekyler med de klassiska franska parfymerna. Zarko Pavlov gillar att jämföra skapandet av en parfym med att måla på duk eller med sammansättningen av musik. För honom är parfym ett konstverk. Därför har han skapat sex underbara och unika dofter i stilren design som tar våra sinnen på en fantastisk resa. Zarkos parfymer är 100% handgjorda i Danmark."

• Zarkoperfume är molekylparfymer som samverkar med dina egna feromoner så doften blir en naturlig del av din unika doft, snarare än en parfym. 
• Feromoner är subtila doftsignaler som inte uppfattas medvetet men som ökar attraktionskraften hos den motsatta parten.
• Dofterna kombinerar molekyler som är varandras motsatser, så de anpassar sig och ändras alltefter bärarens sinnesstämning, egenskaper och omgivningar. 
• En och samma parfym får alltså en unik doft beroende på bärare och miljö. 
• Zarko Pavlovs stora passion har alltså varit att kombinera och få ihop en unik sammanslagning av molekyler och de klassiska franska dofterna. 

 

Läs mer
Visa mindre

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan