take over
take over
Academy
Natural
La Roche Posay
La Roche Posay

La Roche Posay

la roche posay

 

La roche-posay effaclar

Produktserien effaclar är speciellt framtagen för fet och oren hud. Dessa produkter passar dig som har vidgade porer, lätt blir glansig i ansiktet och har problem med finnar. Den passar även alldeles ypperligt för dig som har akne. 

Dessa två produkter passar extra bra för dig som har mycket oren hud med igentäppta porer:

Produkter baserade på thermalskt källvatten

La Roche-Posay är ett varumärke som inriktar sig på produkter till känslig hud. Alla deras produkter skapas i samarbete med hudläkare, för att kunna erbjuda den absolut bästa vård till dem som lider av hudproblem. Produkterna säljs främst på apotek men nu är de här - hos oss på HARMONIQ!

La roche posay effaclar

 

La roche posay toleriane

Denna produktserie riktar sig till dig som har en intolerant och känslig hud. Produkterna lindrar obehag i huden och återfuktar på djupet. 

Dessa tre produkter är extra bra för dig som har en intolerant hud:

 

la roche posay

 

La roche posay anthelios - solkräm och after sun för alla åldrar

La roche posay solkräm Anthelios är speciellt anpassad för mycket känslig och solintolerant hud. La roche posay solkräm har väldigt hög SPF (50+) och är självklart parfymfria. Produkterna kommer i olika konsistenser - spray, kräm, stift etc. 

La Roche Posay spf

 

Cicaplast baum b5

Serien cicaplast är skapad för att verka lugnande och återuppbyggande för skadad eller försvagad hud. Krämerna går att använda på flera olika hudområden - fötter, händer, torra armbågar eller eksem. Perfekt för atopiskt eksem! 

La roche posay serum

Använd gärna ett serum innan du applicerar nästkommande produkt (förslagsvis dag eller nattkräm) för att produkten ska kunna tränga ner längre i huden. Toleriane ultra dermallergo serum återfuktar omedelbart och verkar stärkande. Kan även användas på huden runt ögonen. Applicera på ren hud både morgon och kväll. 

 

Tips!

Förvara serumet i kylskåpet för att få extra uppfriskande effekt.

LA ROCHE POSAY SERUM

LA ROCHE POSAY TOLERIANE ULTRA DERMALLERGO SERUM 20 ML

Köp Här

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan