take over
take over

 

Olaplex-produkterna du behöver för att lyckas med ditt hår

Olaplex! Behöver vi ens säga något mer? Om du känner att ditt hår är tunt, livlöst och helt enkelt inte når sin högsta potential, då ska du definitivt kika närmare på Olaplexs sortiment. Vi guidar dig såklart!

Olaplex har tagit fram flera magiska produkter för att du enkelt ska kunna göra en behandling hemma, precis som hos din frisör! Med produkter från Olaplex kommer du garanterat få vackrare hår och enklare bevara din hårfärg och hårkvalité.

När håret har tagit skada av behandlingar och värmeverktyg under längre tid är det viktigt att använda sig av bra produkter och ge det tid och omsorg. Att därför köpa hem Olaplex produkter och behandla hemma kontinuerligt ger ett långvarigt friskt hår med salongskvalité varje dag. Här nedan kan du läsa om de olika produkterna och hur du använder dig av dom.

Olaplex No 0 Intensive Bond Building Hair Treatment

Olaplex no 0 är mirakelprodukten som reparerar ditt hår på en helt ny nivå. Produkten gör ditt hår hela tre gånger starkare och upp till 68% mer lagat. Applicera en generös mängd i torrt hår och låt sedan verka i 10 minuter. Tips! Applicera Olaplex no 3 efter 10 minuter och låt produkterna verka tillsammans i ytterligare 10 minuter för magiskt resultat. Skölj sedan ur med schampo och balsam.

Gå till produkten

Olaplex No 0 Intensive Bond Building Hair Treatment 155 ml
Academy
(Rek. Pris: 359 kr)
269 kr

Olaplex No 3 Hair Perfector

Olaplex Hair Perfector no 3 är en så omtyckt och populär produkt som används som hemmabehandling och kan rädda nästan vilket hår som helst. Olaplex no 3 fungerar som en inpackning som appliceras i en generös mängd i rent fuktigt hår, gärna handdukstorkat hår. Låt verka i minst 10 minuter och tvätta sedan ur behandlingen med schampo och ett återfuktande balsam, gärna från Olaplex serien för bästa resultat. Denna behandling bör göras 1-2ggr/vecka. Magiii!

Gå till produkten

Olaplex No 3 Hair Perfector 100 ml
Academy
(Rek. Pris: 349 kr)
262 kr

Olaplex No 4 Bond Maintenance Schampo

Olaplex no 4 eliminerar frizz och skador och ger ett resultat av ett glansigare starkare hår. Schampot fungerar lika bra på alla hårtyper, vilket är ett stort plus! Olaplex no 4 kan användas dagligen men även efter en Olaplex no 3 behandling. Massera in no 4 schampo i blött hår och skölj ur, applicera därefter no 5 balsam i längderna och skölj ur!

Gå till produkten

Olaplex No 4 Bond Maintenance Schampo 2 Pack 500 ml
Academy
(Rek. Pris: 698 kr)
537 kr

Olaplex No 5 Bond Maintenance Balsam

Olaplex no 5 är ett väldoftande balsam med precis rätt mängd fukt och näring och innehåller dessutom den patenterade molekylen som återkopplar hårets svavelbindningar. Balsamet återställer, reparerar och återfuktar utan att tynga ner håret. Perfektion, eller hur!

Gå till produkten

Olaplex No 5 Bond Maintenance Balsam 250 ml
Academy
(Rek. Pris: 349 kr)
262 kr

Olaplex No 6 Bond Smoother

Olaplex no 6 Bond Smoother är en kräm du låter sitta i som stärker, reparerar, skyddar och eliminerar frizz på alla olika hårtyper. Olaplex no 6 återfuktar och mjukgör håret och förkortar dessutom föntiden samtidigt som det gör håret silkeslent. Med den här produkten får du en välvårdad finish!

Gå till produkten

Olaplex No 6 Bond Smoother 100 ml
Academy
(Rek. Pris: 349 kr)
262 kr

Fantastiska kit från Olaplex:

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan