take over
take over
Academy
Natural
Produkterna för lysande vinterglow
Produkterna för lysande vinterglow

Produkterna för lysande vinterglow

Vi kan nog alla relatera till att få en vintertrött hy som är både torr och blek när vädret blir kallare och soltimmarna färre. Med extra mycket kärlek (och produkter som gör underverk) kan du hjälpa din hy på traven. I den här artikeln finns våra absolut bästa tips på hur du rår om din hy på bästa sätt i vinter, och såklart ett gäng magiska produkter.

 

 

SENSAI DUAL ESSENCE 30 ML

 

 

 

 Sensai Dual Essence

Own your glow! Den lilla flaskan med enorm kraft att förse din hud med extra näring och glowing skin genom hela hösten och vintern, ett måste i hudvårdsrutinen. Används som ett serum eller blandas med valfri creme för extra lyster.

KÖP HÄR

Filorga NCEF-shot

Boosta huden med en 10-dagarskur med den högsta koncentrationen av NCEF, Filorgas unika core-formula. Ger för- bättrad hudkvalitet, ökar cellförnyelsen samt ger en hälsosam lyster, Appliceras på rengjord hud, morgon & kväll.

KÖP HÄR 

 

 

Tips för att slippa vintertrött hy

1. Använd en mild ansiktsrengöring för att inte ta bort hudens naturliga fukt. 

2. Duscha inte för varmt, det torkar ut huden. 

3. Olja! Ta bort sminket med en rengöringsolja och addera ett par droppar olja i din dag och nattkräm.
Sensai Glowing Base

Namnet talar för sig själv!
En makeupbas med oändliga användningsområden, antingen som bas under din foundation eller för sig själv. Blanda den med din dagcreme för ett naturligt glow, eller med Bronzing Gel som är Sensais lättaste foundation för en lyster som påminner om varma sommarkvällar.  

KÖP NU

Clarins SOS Primer 00 Universal Light

No filter needed för perfekta selfie! Den här primern suddar ut alla trötthetstecken, ger huden en frisk härlig lyster och jämnar ut till närmast perfektion. Används som bas under din foundation, eller varför inte helt ensam efter avslutad hudvårdsrutin för att låta huden stråla av lyster.

KÖP NU

Peter Thomas Roth Potent C Serum

 

Clarins blue orchid treatment oil

Ansiktsolja med 100% växtextrakt. En balanserande, vitaliserande och stärkande behandling för den uttorkade eller fuktfattiga huden. Återför lystern till en matt och livlös hy. Hur bra?

KÖP NU

   

Peter Thomas Roth
Potent C Serum

För att omedelbart och lång- siktigt förlänga sommarglowet. Innehåller en hög koncentration av C-vitamin/THD Ascorbate som stimulerar kollagenproduk- tionen för fasthet, volym och strålande lyster. Appliceras på rengjord hud, morgon & kväll.

CLARINS BLUE ORCHID TREATMENT OIL 30 ML

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE MASK 100 ML

 

 

Sensai Cellular Performance Mask

En närande crememask som ger huden allt nyttigt den behöver för ett mjukt och sunt glow. Använd den som en sleep-mask eller som en uppfriskande 10-minuters wake up-mask på morgonen.

 

KÖP HÄR

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan