take over
take over

 

Trött på kluvna toppar? K18 är svaret!

Är du trött på ett matt och livlöst hår med kluvna hårtoppar? Vi spar dig tiden att leta runt, K18 är det absolut bästa för att få ett friskt och starkt hår!

 K18 mot slitet hår

Det finns flera anledningar till att ditt hår blir slitet och att du får kluvna toppar. Du kan till exempel undvika att borsta håret när det är blött, använda värmeskydd och undvika att färga håret hemifrån. Men vi alla vet att det är svårt att följa råden slaviskt. Istället vill vi tipsa om K18, som är känt för sina magiska produkter när det kommer till att reparera håret.

Men vad är det egentligen som händer på djupet när håret är skadat? Jo, det som händer är att fjällskiktet slits och ytan reflekterar mindre ljus. Det gör att håret upplevs som matt. Hårtoppar som blivit av med sina fjäll blir kluvna och upplevs tunnare, och då är det hög tid att använda kvalitativa hårmärken, som K18, för att stärka håret.

undvika skadat hår

K18 Peptide Prep - nyheten som ger dig friskt hår

PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo och pH Maintenance Shampoo är två färgbevarande schampon som skapar den bästa grunden för ett friskt hår, oavsett om du vill ha en effektiv rengöring till vardags eller en kraftig detox som rensar ditt hår på dåliga ämnen. Att välja mellan dessa två är nästan helt omöjligt, därför rekommenderar vi båda två!

K18 Peptide Prep Maintenance Schampoo skapar den perfekta grunden för ett friskt hår. Rengör grundligt och håller håret starkt, friskt och rent på djupet. En riktig must-have för att skona ditt hår!


K18 Peptide Prep Maintenance Shampoo 250 ml
Academy
(Rek. Pris: 499 kr)
374 kr
K18 Peptide Prep Detox Schampoo kan du använda 1 gång i veckan och avlägsnar allt ifrån oljor, gifter och produktavlagringar i håret upp till 99%. Schampot tillför fukt och får ditt hår att gå från matt till friskt, rent och glansigt!
K18 Peptide Prep Detox Shampoo 250 ml
Academy
(Rek. Pris: 499 kr)
374 kr

Unna ditt slitna hår en hårmask från K18

Molecular Repair Leave In Hair Mask 50 ml

Denna silikonfria goding från K18 tränger djupt in i hårets kärna och återställer håret till dess ungdomliga tillstånd på bara 4 minuter. Den verkar också lugnande på hårets fjällskikt, en dröm!

 

 

TILL PRODUKTEN

Leave In Molecular Repair Hair Mask 5 ml

En 5 ml hårmask från K18 är perfekt när du vill ge ditt hår en extra boost eller bara vill se med egna ögon vad K18 faktiskt kan göra med ditt hår. Produkter tränger djupt ner i ditt hår och gör det vackert inifrån och ut.

 

 

TILL PRODUKTEN

 

Våra bästsäljande produkter för bättre hårkvalitet:

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan