BOOSTA DIN HUD

EFTER SOLIGA DAGAR

Med Estee Lauder Nutritious - en ungdomlig hudvårdsserie

Upptäck Estée Lauders senaste kollektion av hudvårdsprodukter, nämligen Nutritious. Det här är en hudvårdsserie som passar alldeles perfekt till sommaren eftersom den boostar huden och tar hand om lättirriterad hud som kan uppstå i den starka solen. Efter en lång dag på stranden är det precis de här produkterna du vill vårda huden med! Så läs artikeln och lär dig allt du behöver veta om den här fantastiska och ungdomliga hudvårddserien från Estée Lauder.

En perfekt hudvårdsserie för sommaren

Nutritious är Estée Lauders senaste hudvårdskollektion och det är en hudvårdsserie som passar den yngre och kanske lite mer besvärliga huden. Estée Lauder Nutritious stärker hudens barriärfunktion, ger en enorm boost, minskar porer och fet hud, dämpar rodnad, återfuktar och tar bort uttorkning. Med andra ord - vem vill inte ha Estée Lauder Nutritious till hands efter en lång och härlig dag i solen! Förpackningarna och tuberna ger dessutom en lyxig känsla på fingertopparna när du håller i dom och har givetvis en härlig rosa ombre-nyans som gör den vacker att ställa längst fram i badrumsskåpet eller att ta med i strandväskan. 

Allt om hudvården i kollektionen Estée Lauder Nutritious

Denna kollektion är den perfekta lösningen om din hud är krånglig, livlös och känslig. Estée Lauder har skapat varsamt utformade produkter med närande formuleringar som innehåller ingredienser av naturligt ursprung. Resultatet är hudvård som hjälper din hud att blomstra och återfå sin naturliga lyster. Det är verkligen så enkelt.

Estée Lauder Nutritious 2 In 1 Foam Cleanser

2-i-1 Foam Cleanser är en fantastisk produkt som inte bara fungerar som daglig rengöring utan också som en djuprengörande mask varje vecka. Med dess rengörande och uppfriskande egenskaper ger den din hud en fantastisk start på din hudvårdsrutin.

Den här magiska produkten tar hand om din hud på ett helt nytt sätt. Den rengör och rensar på djupet, vilket gör att din hud känns hälsosammare och strålar av energi. Oavsett om du har besvärlig eller fet hud, förstorade porer eller bara vill ha en skonsam daglig rengöring, så är 2-i-1 Foam Cleanser perfekt för dig. Den förbereder också din hud inför resten av din hudvårdsrutin.

Så ge din hud den kärlek och omsorg den förtjänar med 2-i-1 Foam Cleanser. Låt din hud stråla av energi och njut av en ren och fräsch känsla varje dag. Det är dags att ge din hudvårdsrutin en riktig kickstart med denna fantastiska produkt.

KÖP HÄR

Estée Lauder Nutritious Melting Soft Cream And Mask

Melting Soft Creme/Mask smälter mjukt in i din hud och ger en fyllig och behagligt mjuk känsla. Denna fantastiska produkt har lugnande och förnyande egenskaper samtidigt som den stärker din hud. Njut av den svalkande och lugnande återfuktningen som denna produkt erbjuder. Din hud kommer att få ny vitalitet och stråla av ungdomlig friskhet. Effekten av Melting Soft Creme/Mask är dokumenterad och resultaten talar för sig själva. Redan efter en applicering kan du uppleva en ökning av fuktnivån i din hud. Dessutom stärks hudens barriärfunktion och du kan uppleva en minskning av fet hud och minskade porer. Formulan består till 93 % av ingredienser med naturligt ursprung, vilket ger dig en produkt som är skonsam mot din hud och vårt miljömedvetna val.

Melting Soft Creme/Mask är berikad med unika Nutri-9-komplex som innehåller bland annat bladtång för att bekämpa fet hud och minska porstorlek, rödalg-ferment som lugnar och reducerar rodnad, samt kokosvattenferment för att återfukta och ge näring till din hud.

Denna produkt är perfekt för dig med besvärlig eller fet hud, eller om du lider av rodnad, strävhet, förstorade porer, torrhet eller uttorkning. Ge din hud en lyxig och mjuk behandling med Melting Soft Creme/Mask och känn hur den förnyas och får en hälsosam lyster.

KÖP HÄR

Estée Lauder Nutritious Radiant Essence Lotion

Radiant Essence Lotion är en otrolig produkt som ger din hud en lugnande och fuktgivande boost. Denna fantastiska lotion har förmågan att väcka din hud till liv, balansera den och samtidigt ge en lugnande effekt. Den förbereder också huden inför de kommande stegen i din hudvårdsrutin. Genom att använda Radiant Essence Lotion får din hud en hälsosammare och mer strålande utstrålning. Du kommer att uppleva en ljuvlig känsla samtidigt som din hud sprudlar av energi.

Effekten av denna produkt är vetenskapligt dokumenterad. Redan efter en applicering kan du se en minskning av fet hud med upp till 40 % och minskade porer med upp till 31 %. Dessutom har den visat sig vara effektiv i att förebygga rodnad med bara en applicering. Formulan består till 95 % av ingredienser av naturligt ursprung, vilket gör att du kan känna dig trygg med att du ger din hud en naturlig och skonsam behandling. Ge din hud den kärlek och omsorg den förtjänar med Radiant Essence Lotion. Upplev en friskare och mer strålande hud som du kommer att älska. Ta nästa steg i din hudvårdsrutin med självförtroende och låt din naturliga skönhet lysa genom.

KÖP HÄR