take over
take over

Vi spanar in det svenska märket Noberu

 

Nõberu of Sweden - grundat och älskat av frisörer! Vi förstår varför. Skaparna av Noberu är väl medvetna om vad som fungerar och kan därför maximera sin standard. Det finns helt enkelt mängder med hår- och skönhetsprodukter som håller hög kvalité och håller vad de lovar. Med Noberu får du en bra start på morgonen och dessutom får du behålla en bra känsla hela dagen oavsett vad du har för planer.

Nõberu of Sweden

NOBERU OF SWEDEN's tanke har alltid varit att leverera en genomtänkt serie skönhetsprodukter med effektiva ingredienser, som attraherar alla människor och alla sinnen. Att produkterna också är helt veganska och fria från djurtester är en självklarhet. Det som är viktigt för Noberu är att skönhetsprodukterna har fler syften än det estetiska, produkterna ska också öka välmåendet hos användaren och bli en del av rutinen. Hela dagen. 

Iman Khalaf

Grundaren bakom Noberu är Iman Khalaf som har en lång karriär inom frisör- och barberaryrket vilket ger företaget värdefull kunskap om vad kunder egentligen vill ha och vad som fungerar. Det ger möjligheten att skapa fantastiska produkter baserade på lång erfarenhet som tar hand om ditt hår på riktigt. 

 

”The Nõberian Lifestyle”

Att vara en del av en livsstil betyder att det finns en stor skara följare och nöjda kunder som tagit produkterna till sig och låter dem vara en integrerad del av vardagen, en del av den dagliga ritualen, som Noberu aktivt hjälper dem att forma. En ritual som skapar en skön känsla man tar med sig hela dagen. Den känslan är grunden för ”the Nõberian Lifestyle”. Bli en del av familjen du med!

 

Skägg & hårvård

Det Noberu erbjuder är en fantastisk och komplett serie med skägg- och hårvårdsprodukter som tar hand om din hud på riktigt och som passar för både män och kvinnor. Produkterna är dessutom paraben, sulfat och silikonfria samt helt veganska och fria från tester på djur. Oavsett om du söker en skäggolja eller Noberu vax, finns en dunder-samling av produkter som bör finnas i din dagliga skönhetsrutin! Vill du ha tips på hur du stylar ditt skägg på bästa sätt med Noberus produkter? Läs vår artikel här!

                                                                
Se alla produkter från Noberu

Noberu Classic Paste

Classic Paste är en klassisk hårpaste skapad för att ge ditt hår en naturlig glans. Den ger även en stadga som håller hela dagen och får håret att kännas flexibelt.

 

Köp produkten här

Din produkt är tillagd

×
Startsidan