take over
take over
Academy
7 julaskar att fynda redan nu
7 julaskar att fynda redan nu

7 julaskar att fynda redan nu

Är du en person som tycker om att vara ute i god tid så kommer du att jubla nu! Det har nämligen börjat trilla in presentboxar hos oss inför juletider, och vi har listat våra 7 favoriter du kan fynda redan nu. 

 

 

 

BAREMINERALS GRAB & GO GET STARTER KIT FAIRLY LIGHT

bareMinerals Get Started Kit - innehåller allt du behöver för att skapa en naturlig bas. Kitet innehåller fyra behändiga prova-på / resestorlekar, en Original Foundation SPF 15, en Prime Time Foundation Primer Original, en Mineral Veil Finishing Powder samt en Beautiful Finish Brush travel size. Prime Time Foundation Primer Original får makeupen att sitta ännu bättre, och ger ett jämt fint underlag. Dessutom motverkar den torrhet, minimerar synligheten av fina linjer och förstorade porer. Prisbelönta Original Foundation SPF 15 med 100 % mineraler har ultralätt silkeslen konsistens i pulverform som känns en kräm när den appliceras. Den ger lätt-till-full täckning med en fin naturlig lyster utan att kännas tung och kakig. Bevisad att ge klarare, mer hälsosam hud och minskar synligheten av ofullkomligheter i huden utan torka ut.

BAREMINERALS GRAB & GO GET STARTER KIT FAIRLY LIGHT

KÖP NU

 


 

VOLUSPA DIFFUSER AMBRE LUMIERE

 

Voluspa Fragrant Oil Embossed Diffuser är doftpinnar med en doft av bärnsten, vanilj och indonesisk patchouli. Dofttid 4-6 månader.
 
   

 


  

VOLUSPA JAPONICA HOLIDAY COLLECTION 3 WICK TIN CANDLE SPICED GOJI TAROCCO ORANGE

Voluspa Japonica Holiday Collection 3-Wick Candle är doftljus av krämig kokosvaxblandning som gör att ljuset utsöndrar en mycket kraftfull och generös doft. Dessutom gör kokosvaxet att ljuset brinner med en klar låga och ger doftljuset en lång brinntid. Ljuset har tre vekar av 100 % bomull. Ljusen tillverkas och tappas för hand i egen fabrik i Kalifornien.

Detta ljus har en brinntid på 40 h och en doft av Taroccoapelsiner och gojibär försiktigt kryddade med anis, kryddnejlika och kanel.

 

VOLUSPA JAPONICA HOLIDAY COLLECTION 3 WICK TIN CANDLE SPICED GOJI TAROCCO ORANGE

KÖP NU

 


VIKTOR & ROLF FLOWERBOMB EDP 50 ML LUXURY SET

 
 
 
 

 

  

VIKTOR & ROLF FLOWERBOMB EDP 50 ML LUXURY SET

 

Få en förtrollad jul med Flowerbomb gift set från Viktor & Rolf! Flowerbomb är är en blommig och sensuell doft – för den feminina kvinnan som älskar en glamorös livsstil med en magisk twist. Denna spektakulära klockformade presentförpackning innehåller Flowerbomb, en duschgel och en kroppslotion.


 

 

YVES SAINT LAURENT Y LE PARFUM EDP

Skäm bort dig eller någon annan med detta lyxiga makeupset från Yves Saint Laurent med fantastiska Touche Eclat Highlighter Pen och mini Volume Effet Faux Cils Mascara. Touche Éclat-pennan är som ett magiskt svärd som omedelbart ger lyster, jämnar ut och förskönar din hudton med en naturlig, strålande lyster. Highlighta dina bästa drag utan något skimmer eller glitter. Volume Effet Faux Cils Mascara ger maximal volym och en dramatisk lösögonfrans-effekt.

 


MARIA ÅKERBERG CHRISTMAS CALENDAR 2021

 
 

  MARIA ÅKERBERG CHRISTMAS CALENDAR 2021

 MARIA ÅKERBERG Christmas Calendar är fylld till brädden med några av våra mest älskade hudvårdsprodukter. Kalendern innehåller fem lådor fyllda med naturlig ansiktsvård, kroppsvård och hårvård. Öppna en låda och avnjut våra svensktillverkade produkter varje advent eller fyra dagar innan jul. Den femte lådan ger vi dig som en extra liten julklapp.

I en av lådorna finner du två produkter i en något mindre storlek. Resterande lådor innehåller en produkt i en fullsize-förpackning gjord av återvinningsbar bioplast.

Samtliga produkter är tillverkade i Frillesås, i vår egen fabrik. Självklart är även adventskalendern närproducerad och gjord enbart av svenskt papper.

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan