take over
take over
Brun utan sol
Brun utan sol
Cocoa Brown
Crissa Sweden
Marc Inbane
St. Tropez

“Keep your standards high and your tan dark.”

Vem vill inte vara solkysst och fräsch året om? Skippa farliga och dyra solarium och satsa istället på en lyxig brun-utan-sol. Det finns en produkt för alla hudtyper och hudtoner och kommer i olika varianter som kräm, mousse, olja, gel, spray, servetter med mera. Här guidar vi dig igenom några utav våra absoluta favoriter och delar med oss av tips för att få din fake-bränna att hålla så länge som möjligt!

BUS (Brun-utan-sol) innehåller ett skonsamt ämne kallat Dihydroxacetone som reagerar med aminosyror i hornlagret och gör din hud brun. Ämnet verkar i hudens yttersta lager, hornlagret, som i princip består av döda hudceller. Detta gör att processen är helt ofarlig och snäll mot din hud. Resultatet kan sedan hålla upp till en vecka om du är duktig att återfukta huden samt rengöra den ordenligt innan.

 

Vår absoluta ”all time favorite” är Marc Inbane Tanning spray. Solsprayen fungerar snabbt, enkelt och efterlämnar en frisk, felfri, solbränd hud. Med hjälp av närande vegetabiliska ingredienser som Aloe Vera och Ginkgo är den både lätt att applicera och härlig för din hud. Solsprayen passar alla hudtyper och torkar snabbt, utan ränder. Solbrännan håller sedan i upp till 5 dagar och en flaska räcker upp till 60 appliceringar. Vi rekommenderar att använda sprayen i kombination med Marc Inbane Black Exfoliator som är en antibakteriell skrubb. Med hjälp av ett naturligt kol tar den bort död hud och avlägsnar fett för att efterlämna en helt ren hud redo för att bli solkysst!

Marc Inbane Tanning Spray 200 ml
Premium
Marc Inbane

Tanning Spray 200 ml

(Rek. Pris: 449 kr)
336 kr

 

Tycker man om att arbeta med mousse så är St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse en solklar vinnare. Moussen är lätt att applicera och torkar på ett ögonblick vilket för att den kan användas när som helst utan någon framförhållning. Moussen är ett lättviktsformula med mjukgörande aloe Vera som ger en fantastiskt jämn och naturlig färg som varar länge, upp till tio dagar! Med hjälp av deras doft ”Aromaguard” elimineras den klassiska brun-utan-sol doften med 70 % och efterlämnar istället en lätt och frisk doft. Produkten passar alla hudtyper och ett stort plus i kanten är deras stämpel ”Vegan friendly” vilket gör att den kan användas med riktigt gott samvete.

kr
”A good tan is the best acccessory”

 

Är du ofta på språng eller vill ha en enkel BUS att ta med på semester eller jobbresan? Cocoa Brown är märket med riktigt låga priser men helt otrolig standard, som ger resultat redan efter en timme! Produkterna släpps i mousse, kräm samt servetter och passar för dig som ständigt är på språng eller resande fot. Med hjälp av Cocoa Brown Self Tanning Wipes får du en glödande hudton i ett nafs. Man sveper enkelt med servetterna över huden som efterlämnas naturligt solbränd med härlig lyster. Cocoa Brown 1 Hour Tan är en mousse som kommer i tre nyanser: Medium, Dark och Extra Dark. Den appliceras enkelt med hjälp av en handske och går utmärkt att använda både i ansikte och på kroppen. Redan efter 1 timme ser du resultatet, en solbränd kropp utan massa gladd som håller i upp till 7 dagar.

Cocoa Brown Self Tanning Wipes
Youth
Cocoa Brown

Self Tanning Wipes

(Rek. Pris: 59 kr)
44 kr

 

BareMinerals Faux Tan Body Sunless är en klassisk BUS i krämform som ger ett naturligt och vackert resultat direkt. Krämen är färgad vilket gör det enkelt att upptäcka missade partier och enklare att uppnå ett jämnt resultat. Produkten är helt fri från parabener och syntetiska oljor samt har en ljuvlig doft av mandel. Man använder den genom att applicera ett jämnt lager på rengjord, exfolierad hud. För ett mer intensivt resultat kan behandlingen upprepas och på så vis gradvis bli mörkare. Perfekt för dig som vill vara med och styra intensiteten i din solbränna.

kr

 

Vill du ta fakebrännan ett steg längre har vi den absolut bästa produkten för SprayTan för hemmabruk – Get Air Tan! Denna fantastiska maskin används redan av professionella salonger runt om i landet och finns nu tillgänglig även för konsument. Airbrush soldush är ett säkert och smidigt sätt att få en varaktig solbrun färg. Med hjälp av denna patenterade Airbrush maskin som är speciellt utformad för hemmabruk sprayar du enkelt hela din kropp samt ansikte. Färgen till denna tanningrodukt tas fram genom jäsning av sockerbetor vilket gör att färgen är helt naturlig. Dessutom innehåller produkten naturliga växt- och fruktextrakt som Aloe Vera, Sandelträ, Jojo Hoba, Rosmarin, Lavendel, Ylang ylang, Vanilj, E-vitamin, Grönt Te, A-vitamin, Ginseng och Gurka, vilket gör den extremt snäll och skonsam mot huden.

Crissa Sweden Get Air Tan Professional Self Tanning Startkit
Premium
(Rek. Pris: 1 495 kr)
1 121 kr

 

För bästa resultat med din Brun-utan-Sol rekommenderar vi att du:

·        Exfoliera huden ordentligt med en skrubb. Detta gör att huden blir ren samt att torra partier och döda hudceller försvinner. Om du skrubbar huden innan applicering av brun-utan-sol så fäster färgen bättre och resultatet håller betydligt längre.

·        Smörj in huden med en återfuktande bodylotion. Om din hud har torra partier så kan din brun-utan-sol fastna på dessa områden. För en snygg och jämn solbrun färg bör du återfukta torra partier som bland annat armbågar, händer och knän.

·        Om du applicerar din brun-utan-sol med händerna bör du tvätta händerna med tvål direkt efter applicering. På så sätt undviker du onaturligt färgade handflator och fläckiga händer.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan