take over
take over
Academy
Natural
Därför ska du ta bort sminket med rengöringsolja
Därför ska du ta bort sminket med rengöringsolja

Därför ska du ta bort sminket med rengöringsolja

Att använda sminkborttagning i form av rengöringsolja är det nya svarta. Wow alltså, det finns ingenting som en rengöringsolja inte biter på! Vattenfast läppstift, mascara, miljöföroreningar - inga problem alls. Huden känns rejält återfuktad efteråt dessutom. De allra flesta oljor återställer dessutom hudens pH-värde. Här kommer våra bästa tips!

 Kort om rengöringsolja

Vad är det?

Rengöringsoljor är riktigt effektivt för att ta bort makeup (till och med vattenfast!), miljöföroreningar och fett som samlats i ansiktet under dagen. Antingen kan de användas ensamma, eller så kan de användas som ett första steg vid så kallad "dubbelrengöring".

Hur fungerar dubbelrengöring?

Dubbelrengöring innebär att du först använder dig av en oil cleanser för att lösa upp solskydd, makeup och fett för att sedan gå på med en vattenbaserad rengöring som tar vara på det oljerengöringen inte kommit åt. En riktig djuprengöring helt enkelt!

Passar det även mig med aknebenägen hud?

Man kan lätt tro att en rengöringsolja inte skulle passa någon med fet eller oljig hud, men tvärt om! Det finns en hel del varianter på oljor med olika egenskaper. Har du en aknebenägen hud fungerar rengöringsolja alldeles ypperligt, eftersom det ofta har antiinflammatoriska egenskaper och då kan lugna rodnad och inflammerade porer. 

5 fördelar med att ta bort sminket med rengöringsolja

  1. Tar enkelt bort det allra svåraste produkterna, till och med vattenfasta!
  2. Har ofta antiinflammatoriska egenskaper
  3. Lugnar irriterad hud och inflammerade porer
  4. Passar alla hudtyper
  5. Torkar inte ut huden


Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan