take over
take over
Academy
Därför ska du ta bort sminket med rengöringsolja
Därför ska du ta bort sminket med rengöringsolja

Därför ska du ta bort sminket med rengöringsolja

Att använda sminkborttagning i form av rengöringsolja är det nya svarta. Wow alltså, det finns ingenting som en rengöringsolja inte biter på! Vattenfast läppstift, mascara, miljöföroreningar - inga problem alls. Huden känns rejält återfuktad efteråt dessutom. De allra flesta oljor återställer dessutom hudens pH-värde. Här kommer våra bästa tips!

Gratis hudanalys

 

Kort om rengöringsolja

Vad är det?

Rengöringsoljor är riktigt effektivt för att ta bort makeup (till och med vattenfast!), miljöföroreningar och fett som samlats i ansiktet under dagen. Antingen kan de användas ensamma, eller så kan de användas som ett första steg vid så kallad "dubbelrengöring".

Hur fungerar dubbelrengöring?

Dubbelrengöring innebär att du först använder dig av en oil cleanser för att lösa upp solskydd, makeup och fett för att sedan gå på med en vattenbaserad rengöring som tar vara på det oljerengöringen inte kommit åt. En riktig djuprengöring helt enkelt!

Passar det även mig med aknebenägen hud?

Man kan lätt tro att en rengöringsolja inte skulle passa någon med fet eller oljig hud, men tvärt om! Det finns en hel del varianter på oljor med olika egenskaper. Har du en aknebenägen hud fungerar rengöringsolja alldeles ypperligt, eftersom det ofta har antiinflammatoriska egenskaper och då kan lugna rodnad och inflammerade porer. 


Redaktionens favoriter

 

SENSAI ULTIMATE THE CLEANSING OIL

Ultimate The Cleansing Oil, som är steg 1 i din dubbla rengöringsrutin, är ett speciellt tillfälle för grundlig rengöring samtidigt som synliga tecken på hudåldrande adresseras. Innehåller högkoncentrerad ris- och morotsolja. Morotsoljan har en inkapslande effekt och hög rengöringsgrad som dubblar koncentrationen. Risoljeextrakt är rikt på anti-oxidanter och E-vitamin samt skyddar huden från fria radikaler. Genom att applicera den rika essensliknande oljan på torr hud löses makeupen upp utan problem och får huden att kännas ren, förnyad och återfuktad. Vid applicering fördelas även oljan enkelt och smidigt för att avlägsna makeupen utan att påverka hudens fuktbarriär. 

KÖP HÄR

 

SENSAI ULTIMATE THE CLEANSING OIL 150 ML


BIOTHERM BIOSOURCE TOTAL RENEW OIL CLEANSER

 

 

BIOTHERM BIOSOURCE TOTAL RENEW OIL CLEANSER 

Den ultimata rengöringen för dig som vill ha en rengöring och smink-borttagning i ett! Den självskummande oljerengöringen hjälper till att effektivt avlägsna alla sminkrester samtidigt som den skonsamt rengör huden noggrant. Du lämnas med en ren och vacker hud full av lyster! Passar för alla hudtyper. 
 

KÖP HÄR


 

 

CLINIQUE TAKE THE DAY OFF CLEANSING OIL

En mild ansiktsrengörare som enkelt tar bort rester av smink, överflödigt olja och smuts från ansiktet. Produkten lämnar inga rester och bevarar hudens fuktbarriär vilket behåller huden mjuk och lugnande. Applicera med torra fingrar på torrt ansikte. Undvik ögonområdet. Skölj av med varmt vatten eller torka bort med servett eller liknande.

KÖP HÄR

CLINIQUE TAKE THE DAY OFF CLEASING OIL 200 ML

MARIA ÅKERBERG PRE-CLEANSING OIL GENTLE 125 ML

 

 

MARIA ÅKERBERG PRE-CLEANSING OIL GENTLE
 

Rengöringsolja som effektivt och skonsamt avlägsnar alla orenheter från ditt ansikte. Pre-Cleansing Oil Gentle innehåller Ricinolja och Olivolja som avlägsnar både makeup och orenheter. Eteriska oljor av Cypress och Neroli stärker huden. Den passar alla hudtyper, även känslig hud. Spraya Pre-Cleansing Oil Gentle i kupad hand och massera in i ansiktet eller stryk över ansiktet med en bomullspad.

KÖP HÄR


 

 DERMALOGICA PRECLEANSE BALM 90 ML

ProCleanse Balm från Dermalogica är en härlig rengöring som används som ett första steg i dubbelrengöringen. Berikat på växtbaserade oljor som effektivt rengör och avlägsnar makeup, föroreningar och överskottstalg. Oljemolekylerna binder sig till varandra och är enkel att avlägsna från huden. Innehåller bland annat aprikoskärnolja som är rik på essentiella fettsyror som förbättrar hudens elasticitet, fuktbalans och spänst. En perfekt pre-cleanser som gör vad den lovar!

KÖP HÄR

DERMALOGICA PRECLEANSE BALM 90 ML

ELEMIS ADVANCED SKINCARE NOURISHING OMEGA-RICH CLEANSING OIL 195 ML

 

 

ELEMIS ADVANCED SKINCARE NOURISHING OMEGA-RICH CLEANSING OIL

Denna närande rengöringsolja lugnar, mjukar upp och avlägsnar orenheter utan att torka ut huden. En blandning av vinterrosolja, rik på Omega-9, med mjukgörande chiafröolja tar effektivt bort make-up samtidigt som hudens naturliga barriär skyddas. Vitaminrikt granatäpple ser till att huden lämnas frisk och strålande.  

KÖP HÄR

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan