take over
take over

 

Fixa årets trendigaste frisyr på tio minuter!

Gardinlugg och böjda toppar är något som varit på tapeten i flera år, och snyggt är det! Jag har provat de flesta verktygen på marknaden - värmespolar, böja topparna med plattång och föna med varmluftsborste. Hittills är varmluftsborsten den enda som hållit måttet, men med envisa frissiga strån från blåsten på köpet. Kan en värmeborste vara räddaren?

Ghd Rise Hot Brush
Premium
(Rek. Pris: 2 099 kr)
1 574 kr
Ghd Heat resistant glove
Premium
(Rek. Pris: 59 kr)
44 kr

GHD rise hot brush 

Enligt GHD är detta den volymgivande hjälte vi alla väntat på. Produkten utlovar två gånger mer volym som håller hela dagen. Det jag var mest nyfiken på är om den kan få till den böjda gardinluggen vi alla strävar efter. Jag följde dessa steg:

MARC JACOBS DAISY DREAM DAZE EDT 50 ML

Steg 1  

 

Jag började med att applicera värmeskydd, GHD's bodyguard. Sedan delade jag upp håret i sektioner och startade borsten som blev varm på säkert tre skunder (!). 
GHD BODYGUARD HEAT PROTECT SPRAY 120 ML

 

Steg 2  

 

Jag provade mig fram, och märkte att det blir riktigt snygg volym om man lyfter håret vid rötterna med borsten, håller kvar och med hjälp av värmen tvingar rötterna uppåt. 

  

MARC JACOBS DAISY DREAM DAZE EDT 50 ML

Steg 3   

Efter att jag böjt upp rötterna började jag att böja in topparna.  Jag valde att böja alla inåt men det kan också vara snyggt att varva lite. Efter att varje sektion är klar sprayar jag med hårspray från GHD
GHD PERFECT ENDING FINAL FIX HAIR SPRAY 400 ML

 

 

Resultatet
Jag måste faktiskt säga att resultatet blev långt över förväntan! Det blev inte alls lika mycket friss som med en varmluftsborste men inte lika platt och livlöst som om man böjer med en plattång. Grundar man dessutom med produkter som behåller stadgan så håller det hur länge som helst! Jag tror faktiskt att denna borste hamnade på en förstaplats av stylingverktyg, TIPS!😍

  

Din produkt är tillagd

×
Startsidan