take over
take over

 

Parfymer för olika tillfällen - för honom

Vi hjälper dig att hitta rätt parfym för olika tillfällen - oavsett om du ska träffa svärföräldrarna för första gången, gå på tinderdejt eller åka till gymmet. Här kommer guiden som hjälper dig att bygga upp din personliga doftgarderob.

PÅ KONTORET

Först ut är de klassiskt rena, friska dofterna som gör sig lika bra på kontoret som på lunch hos svärföräldrarna. Här har ni våra tre favoriter:

 

TOM FORD NOIR - En personlig favorit!

Topp: Bergamott, verbena, kummin, rosépeppar och viol
Hjärta: Bulgarisk ros, geranium, tuscan iris, svartpeppar, muskot och salvia
Bas: Läder, vanilj, vetiver, bärnsten, styrax och bensoin

Älskade Tom Ford gör oss aldrig besvikna. Denna doft är min absoluta favorit för män - maskulin, kryddig, robust och elegant. Med en frisk inledning av bergamott och rosépeppar följer hjärtnoterna av bulgarisk ros och svartpeppar. Avslutningsvis rundas doften av till söt vanilj och mörkt läder. Passar den eleganta och maskulina mannen som utstrålar trygghet, sensualitet och värme.

 

 

GIORGIO ARMANI CODE - klassikern

Topp: Citron och bergamott
Hjärta: Guaiacträ, olivblomning och stjärnanis
Bas: Tonkaböna, tobak och läder

Denna herrdoft är väldoftande av citron, läder, tobak och mycket mer för en orientaliskt kryddig doft. Denna parfym vann Fifa Award Fragnance Of The Year Men’s Luxe 2006.armani code stjärnanis
 

 MONT BLANC EXPLORER  

Toppnot: Bergamott, salvia & pomarose
Hjärtnot: vertiver, läder & sandelträ
Basnot: Patchouli, trä & tobak

  Explorer öppnar upp med ren elegans av mousserande italiensk bergamott som tillsammans med salvia och pomarose ger doften en fin karaktär. Ett maskulint hjärta av vertiver från Haiti ger nyanser av lätt jordiga och rökiga toner och kombinerat med läder och sandelträ ger det doften en underbar karisma. Basen tar oss med till Indonesien och doftnoter så som Patchouli, rik och förtrollande trädstrukturoch tobaksnoter. Ambrofix och Akigalaträ ger ett varmt djup vilket resulterar i en sensuell och modern doft med naturlig elegans.

MONT BLANC EXPLORER

PÅ GYMMET

Dessa dofter är perfekta för dig som är aktiv! De innehåller ofta noter av citrus, ren tvätt frisk luft. Här kommer våra tre favoriter:

YVES SAINT LAURENT Y EDP 

Toppnot: Bergamott & ingefära
Hjärtnot: Salvia, enbär & geraniumessens
Basnot: Ambraträ, olibanum & tonkaböna 

Y Eau de Parfum är för mannen som har förverkligat sina drömmar och lever för en ny morgondag. Han tar sig an de utmaningar han stöter på och tar ingenting för givet. Han fortsätter alltid tro på sig själv och är en fighter, that's Y han ger aldrig upp. Denna nya doft är djup, fräsch och maskulin. Y Eau de Parfum har skapats av den legendariska parfymören Dominique Ropion och är en intensiv ljus och mörk fougère-doft.

 

 

PACO RABANNE INVICTUS


Toppnot: Grapefrukt, mandarin och havsnoter
Hjärtnot: Jasmin och lagerblad
Basnot: Ambra, patchouli, ekmossa och guaiac trä

Denna herrdoft utstrålar sportighet, styrka och energi. Doften är elegant och passar den modiga, skarpa mannen. Doftnoter som grapefrukt och mandarin ger doften friska inslag. Jasmin och lagerblad ger en fräsch växtlig upplevelse. Patchouli och guaiac trä ger värme och djup till doften.

DOLCE & GABBANA K 


Toppnot: Grön Kardemumma
Hjärtnot: Rosa Rosenknoppar
Basnot: Rosenträ

 En intensiv och unik doft för honom. Magnetisk och sensuell – K By Dolce & Gabbana Eau De Parfum berättar historien om den autentiska och moderna mannen. Doften öppnas upp med en explosion av citrus, sprakande blodapelsin och italiensk citron möter kryddig intensitet i form av kardemumma och het pimentoessens. En kombination av geranium, lugnande salvia och utsökt lavendel tillsammans med fikonmjölk skänker en touch av sötma till doftens hjärta som förstärker basens sensuella doftnoter av cederträ, patschuli och vetiver. K by Dolce & Gabbana eau De Parfum erbjuder en intim glimt av den moderna kungens hjärta.


PÅ DEJTEN

TOM FORD NOIR EXTREME


Toppnot: Kardemumma, muskot, saffran, mandarin och neroli
Hjärtnot: Ros, jasmin, apelsinblomma och kulfi
Basnot: Bärnsten, träiga noter, sandelträ och vanilj

Träig, orientalisk och blommig herrdoft som förtrollar alla i omgivningen. Passar mannen som är unik och extraordinär. Doften inleder med väldoftande saffran och kardemumma. Följt av ljuvlig ros och apelsinblomma. Till sist avrundas doften av söt vanilj och bärnsten. Denna lyxiga doft är något du måste prova!

GIORGIO ARMANI STRONGER WITH YOU

Toppnot: : Mint, violblad, rosépeppar och kardemumma
Hjärtnot: Ananas, melon och salvia
Basnot: Vanilj, muskot, cederträ och amberträ

Denna underbara herrdoft från Giorgio Armani är elegant, kryddig, maskulin och sensuell. Passar den maskulina personen med stil.

GIORGIO ARMANI STRONGER WITH YOU

Köp nu

 

RALPH LAUREN RALPH´S CLUB EDP

Toppnot: Lavendel & muskatellsalvia
Hjärtnot: Cederträ
Basnot: Vetiver

Come Together på Ralph's Club där stilikoner och kulturer möts. En doft framtagen för mannen som njuter av livet till fullo. Ralph's Club Eau de Parfum är en autentiskt maskulin doft som uppfyller dina sinnen med sin subtila balans av elegans och olydnad. Exklusivt framtagna ingredienser destilleras till högsta kvalitet, med en exceptionellt hög grad av naturlighet. Noter av lavendel och muskatellsalvia med den varma fylligheten i cederträ från Virginia och lyxig vetiver som skördas under rättvisa och säkra arbetsförhållanden för att få fram den perfekta balansen i vår långvariga, sensuella trädoft. Upplev kraften och känslan i Ralph's Club, den bästa kvällen i ditt liv fångad i en doft.


Tips!


Konsten att applicera parfym
För att din parfym ska uppnå maximal effekt finns det några knep som vi på Harmoniq vill dela med oss av till dig. Att bära parfym ska vara roligt och i slutändan det du trivs bäst med men här nedan finner du våra bästa tips.

På kroppen har vi pulspunkter där vår hud är tunnare och vårt varma blod pulserar precis under doftmolekylerna. Dessa är de punkter som din doft träder fram som bäst på. 

Pulspunkter:
Handled
Bakom öron
Halsgropen
Arm och knäveck 
Byst

Att tänka på
- Applicera din parfym på någon utav punkterna ovan där det känns bäst för dig. Ta gärna av smycken då vi vill att doftmolekylerna når din hud och inte missfärgar eller reagerar på metallen. 

- Undvik att gnugga handlederna mot varandra. Detta bryter ner parfymens doftmolekyler och kan förändra doften. 

- Koncentrationsnivån på din parfym! Använder du Eau de Toilette behöver du oftast applicera mer än om du väljer en Eau de Parfum.

- Din egen kroppskemi avgör effekten på din doft. Ha i åtanke att det tar tid för toppnoterna att förklinga och hjärt- och basnoter att nå sitt fulla samspel och harmoni med din hud. Börja försiktigt och känn efter!

Din produkt är tillagd

×
Startsidan