take over
take over

 

5 enkla frisyrer på 5 minuter

Slipp stressiga morgnar med 5 enkla frisyrer som förutom att de är otroligt fina i all sin enkelhet, också bara tar 5 minuter av din tid!


 

Den perfekta "hårbullen" 

Den perfekta "hårbullen" existerar faktiskt. När man får till den riktigt bra fungerar den lika perfekt till vardags som till fest. Knepet brukar vara att samla ihop håret med huvudet upp och ner, och sen snurra håret några varv runt tofsen utan att spänna åt för mycket. Ta daa!

 

 

Tips på produkter!

För en riktigt bra hårbulle, är det lättast när ditt hår är rengjort och fönat, eller åtminstone torrt. Ett riktigt bra schampo och balsam för alla hårtyper är Kevin Murphys Hydrate Me schampo och Hydrate Me balsam. Avsluta med håroljan Redken All Soft som tillför fukt och glans. 

 

              

 

 

 

 Fläta + bulle = sant 

 Om du är trött på den där vanliga bullen uppe på huvudet, kan du alltid twista till det med att göra en inbakad fläta i underhåret, och använda dig av ett hårsmycke om du vill! Enklast är om du gör flätan med håret upp och ner. Då gör du precis som en vanlig inbakad fläta, fast nerifrån och upp istället för att börja uppe på huvudet. När du gjort flätan kan du säkra med hårnålar eller en tofs innan du snurrar håret till en bulle!

 
Tips på produkter!

Använd en lätt hårspray, exempelvis Maria Nila Style and Finish Shimmer spray, för att hålla frisyren snygg hela dagen. 

 

 

Den klassiska inbakade flätan

Du kanske förknippar den inbakade flätan med en proper hästtjej, men vi tycker att flätan passar till så många olika tillfällen och den går att göra otroligt chic! Hur gör man då? Dela upp överhåret i tre delar och påbörja en vanlig fläta medan du börjar samla in håret från sidorna varje gång du tar ytterslingan in till mitten av flätan. Det kan krävas lite övning innan du får in snitsen!


Tips på produkter!

Innan du flätar håret rekommenderar vi en hårolja som tillför glans och elegans, som Redken All Soft. Avsluta med den starka hårsprayen Redken Triple Take för stadga hela dagen!
 

                      

 

 

 Elegant uppsättning 

 Det här är en lite elegantare uppsättning som passar till alla tillfällen, även till vardags. För att lyckas med den här ska du kamma håret bakåt och fixera med hårspray. Samla sedan upp allt hår med en tofs. Vik håret neråt och vik in längderna av håret mot ditt huvud så att de inte syns, säkra sedan med många hårnålar för det kommer behövas! Avsluta gärna med ett fint hårsmycke som döljer hårsnodden!

Tips på produkter!

Här rekommenderar vi en stark hårspray som Redken Triple Take, som håller din uppsättning på plats!  

 

 

Den bohemiska sommar-frisyren

För att få till den här romantiska looken krävs ett hårband och hårnålar som du kan säkra frisyren med. Efter att du satt på dig hårbandet så delar du håret i olika sektioner, snurrar och stoppar ner i hårbandet. Charmen med frisyren är att allt inte behöver vara perfekt! Vi tror också att den här frisyrer blir riktigt snygg med lockigt hår istället, prova på!


Tips på produkter!

Avsluta gärna med en lättare hårspray, exempelvis Maria Nila Style and Finish Shimmer spray, för att hålla hårstråna på plats!

                               
Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan