take over
take over

K18 Molecular Repair Leave In Hair Mask 50 ml

715 kr
(Rek. Pris 895 kr)

Denna silikonfria formel tränger djupt in i hårets cortex och återställer håret till dess naturliga, ungdomliga tillstånd på bara 4 minuter. Den verkar också lugnande på hårets fjällskikt och porositet.

ANVÄNDNING
Hemmabruk
1. Schamponera och skölj. Använd inte balsam! Handdukstorka håret.
2. Börja med 1 pumptag K18 Mask och applicera mer efter behov beroende på hårlängd, tjockhet och hårkvalitet (se tabell). Arbeta in jämnt i håret, ett pumptag åt gången, från botten till topparna. Överdosera ej.
3. Låt verka i 4 minuter. Skölj inte ur!
4. Styla på vanligt sätt.

Efter kemisk behandling
K18 Mask ska användas efter en kemisk behandling så som blekning eller färgning. Följ dessa steg:
1. Schamponera och skölj. Använd inte balsam! Handdukstorka håret.
2. Börja med 1 pumptag K18 Mask och applicera mer efter behov beroende på hårlängd, tjockhet och hårkvalitet (se tabell). Arbeta in jämnt i håret, ett pumptag åt gången, från botten till topparna. Överdosera ej.
3. Låt verka i 4 minuter. Skölj inte ur!
4. Styla på vanligt sätt.
5. Vid klippning kan du börja omgående. Men vänta 4 minuter innan värmestyling.
6. Om ni ska lägga en nyansering eller toner så ska den appliceras ovanpå K18 masken. Låt nyanseringen eller toner verka enligt instruktioner. Schamponera och skölj sedan håret. Handdukstorka håret. Applicera en ny omgång K18 Mask. Styla som vanligt.

K18
K18Peptide™ är molekylen och genombrottet hårindustrin väntat på! Kliniskt bevisat att återställa skador på håret på endast fyra minuter.

K18Peptide™ återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga & ungdomliga tillstånd! Patenterade K18 är en bestående lösning, detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt.

Ju mer skadat håret är, desto bättre blir resultatet.

För alla hårtyper och för alla generationer!

VAD ÄR K18?
K18Peptide™ är resultatet av samarbete med hudvårdsforskare och den ledande europeiska bioteknikforskaren professor Artur Cavaco Paulo och hans team. De har kartlagt hela den mänskliga keratin protein kedjan under ett decennium och utformat biomimetisk teknologi som styr hårfibrernas form och beteende och förmågan att faktiskt återställa kemiska skador. (Biomimetik efterliknar förebilder i biologiskt liv i naturen. Kardborreband är ett exempel på en tillämpning som hämtat sin inspiration från växtriket). K18Peptide™ är unikt. Det är en patenterad bioaktiv peptid som kommer att bana väg för nästa generations hårvård.

Ingen mer kosmetisk kemi – allt detta är biovetenskap!

VISSTE DU DETTA OM HÅR?
När vi tänker på hår är det enklast att jämföra med många olika stegar som har vridits för att skapa keratinkedjan. Dessa stegar stannar på plats tack vare svavelbindningar. De hålls samman och finns i cortex, medulla och fjällskiktet. När stegarna skadas är det inte bara de enskilda stegpinnarna som går sönder, det är hela stegen inklusive sidostyckena och alla kopplingar mellan flera stegar som hålls samman av elektrostatisk dragningskraft.

K18 binder effektivt samman hela stegen, dvs ”stegpinnar och sidostycken”. Resultatet blir bestående och håret blir friskt och 100% läkt. K18 är den första produkten som skapar en bestående bro mellan stegpinnarna (den joniska tvärbindningen mellan de trasiga svavelbindningarna).

Efter en K18-behandling är håret återställt, men som alltid kommer yttre påverkan så som plattning, föning, blekning, färgning m.m. skada håret på nytt. Detta löser du enkelt med enkelt med en ny K18-behandling.

K18 FAQ
Ersätter K18 ett balsam?
Det primära målet för K18 är att återskapa trasiga bindningar för att återuppbygga och återställa hårets styrka och elasticitet. Eventuella utredande eller vårdande fördelar är en bonus. Så länge du låter Mask verka i 4 minuter kan du också använda ett leave in-balsam om så önskas. De flesta tycker att de får alla vårdande egenskaper de behöver genom att använda K18 Mask utan balsam.

Varför hoppar ni över balsam?
K18 är mest effektivt på rent, handdukstorkat hår. Balsam sluter hårstråt och hindrar K18Peptide™ från att nå de trasiga svavelbindningarna i cortex. Du kan vid behov använda balsam när K18 har verkat i 4 minuter, inte tidigare.

Tvättas K18 ur håret?
Nej, det är kliniskt bevisat att de stärkande och utslätande resultaten hos K18 finns kvar i håret, även efter upprepade schamponeringar.

Varför ska K18 Mask inte sköljas ur?
K18 är effektivare när den lämnas i håret. Formeln är lätt och verkar på hårets insida, så att håret känns rent och lätt, även utan att den sköljs ur. .

Appliceras K18 på torrt eller fuktigt hår?
Applicera alltid K18 på handdukstorkat, fuktigt hår.

Varför ska produkten användas på handdukstorkat hår?
K18Peptide™ kan inte skapa korrekta bindningar om det finns för mycket vatten i cortex. Håret måste dock vara något fuktigt för att hjälpa produkten att tränga in i cortex.

Varför är det viktigt att applicera K18 på rent hår?
Vi rekommenderar att du applicerar K18 på rent hår eftersom produkter kan innehålla oljor, silikoner och filmbildande ingredienser som fungerar som en barriär och kan påverka produktens effektivitet. Vid kraftiga produktavlagringar kan det vara nödvändigt att använda ett renande schampo eller ett detoxschampo för bästa resultat så att K18 kan tränga in i cortex.

Kan jag använda stylingprodukter med K18?
Du kan använda stylingprodukter på K18 Mask efter 4 minuters verkningstid.

Vad händer om jag applicerar stylingprodukter innan 4 minuter har gått efter applicering av K18?
Om du applicerar stylingprodukter innan de 4 minuternas verkningstid har gått minskar effekten av K18.

Kan jag använda K18 Mask varje dag?
K18 Mask är en progressiv behandling som är avsedd att användas i 4–6 tvättar i rad. Använd sedan var 3–4 tvätt för ett så friskt hår som möjligt.

Tynger K18 ned mitt hår?
Nej, formeln är lätt och verkar på hårets insida så att håret blir rent och lätt.

Räknas K18 som ett protein?
Det går bara att uppnå en extrem mängd protein med syntetiska proteiner. De kan överanvändas och skapa avlagringar som ger sprött, svagt hår. K18 är inte en proteinbehandling. K18 består av 13 aminosyror som bildar en peptidkedja som efterliknar naturen. Denna teknik återskapar svavelbindningen i håret.

Jag färgar inte håret. Är K18 ändå bra för mitt hår?
Vi rekommenderar det starkt. Vårt hår skadas inte bara av färg utan även av värme, sol, produkter, vatten och miljöfaktorer. K18 återställer hårets hälsa och reparerar skador. Därför kan alla dra nytta av K18.

Innehåller K18 UV-skydd?
Nej.

Skyddar K18 mot värme?
Nej, men den reparerar skador från värmeverktyg.

Är K18 ekologiskt?
K18 är inte ekologiskt eftersom enbart naturliga ingredienser kan certifieras som ekologiska. K18 innehåller både naturliga och syntetiska ingredienser eftersom vi prioriterar renhet och säkerhet.

Jag ser att vete finns med på ingredienslistan. Kan jag använda produkten om jag har veteallergi?
Kontakta läkare innan du använder K18 om du har veteallergi.

Kan K18 användas under graviditet?
Trots att K18Hair är fritt från sulfater, parabener, ftalater, silikoner, konstgjorda färgämnen, natriumklorid, formaldehyder, är veganskt och cruelty-free, rekommenderar vi att kunden alltid kontaktar läkare eftersom de kommer att ha individuella vårdplaner. Vi tillhandahåller gärna ett säkerhetsdatablad.

Vad gäller för allergier?
K18Hair är fritt från sulfater, parabener, ftalater, silikoner, konstgjorda färgämnen, natriumklorid, formaldehyder, är veganskt och cruelty-free. Med detta sagt kan vem som helst vara allergisk mot vad som helst.

Jag såg att den innehåller alkohol. Är inte det dåligt för håret?
I kemi används termen ”alkohol” för att beskriva ett brett spektrum av organiska föreningar. Även om ingredienserna har ”alkohol” i namnet, beter de sig olika och har olika funktioner i en formel. Många av dem skiljer sig starkt i utseende och funktion från denaturerad alkohol eller isopropylalkohol.
- Denaturerad alkohol används i K18-formler eftersom den öppnar keratinets porösa struktur och bidrar till att leverera peptiden till skadade delar av håret.
- Isopropylalkohol förekommer i mycket låg halt (cirka 0,5 %) i K18 Mask. Den ingår i en ingrediensblandning, men tillsätts inte direkt i formlerna. Den verkar som ett lösningsmedel som får de utredande ingredienserna att blandas in i formlerna.
- Cetearylalkohol är en fettalkohol med vaxliknande konsistens. Den används ofta i hårvårdsprodukter tack vare dess utslätande och mjukgörande egenskaper. Den innehåller inte etanol och används därför i produkter som marknadsförs som alkoholfria.
- Bensylalkohol är en aromatisk alkohol som används i halten 0,5 % i formlerna och fungerar som konserveringsmedel. Den innehåller inte etanol och används därför i produkter som marknadsförs som alkoholfria.

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 671 kr

Butikspris: 895 kr
<p>Denna silikonfria formel tränger djupt in i hårets cortex och återställer håret till dess naturliga, ungdomliga tillstånd på bara 4 minuter. Den verkar också lugnande på hårets fjällskikt och porositet.<br />&lt;br</p>
Butikspris: 895 kr
Art nr:
EAN: 858511001128
Art nr:
EAN: 858511001128

Handla tryggt

Vår trevliga kundtjänst hjälper dig besvara alla dina frågor.

Öppet köpTrygg ehandel

Denna silikonfria formel tränger djupt in i hårets cortex och återställer håret till dess naturliga, ungdomliga tillstånd på bara 4 minuter. Den verkar också lugnande på hårets fjällskikt och porositet.

ANVÄNDNING
Hemmabruk
1. Schamponera och skölj. Använd inte balsam! Handdukstorka håret.
2. Börja med 1 pumptag K18 Mask och applicera mer efter behov beroende på hårlängd, tjockhet och hårkvalitet (se tabell). Arbeta in jämnt i håret, ett pumptag åt gången, från botten till topparna. Överdosera ej.
3. Låt verka i 4 minuter. Skölj inte ur!
4. Styla på vanligt sätt.

Efter kemisk behandling
K18 Mask ska användas efter en kemisk behandling så som blekning eller färgning. Följ dessa steg:
1. Schamponera och skölj. Använd inte balsam! Handdukstorka håret.
2. Börja med 1 pumptag K18 Mask och applicera mer efter behov beroende på hårlängd, tjockhet och hårkvalitet (se tabell). Arbeta in jämnt i håret, ett pumptag åt gången, från botten till topparna. Överdosera ej.
3. Låt verka i 4 minuter. Skölj inte ur!
4. Styla på vanligt sätt.
5. Vid klippning kan du börja omgående. Men vänta 4 minuter innan värmestyling.
6. Om ni ska lägga en nyansering eller toner så ska den appliceras ovanpå K18 masken. Låt nyanseringen eller toner verka enligt instruktioner. Schamponera och skölj sedan håret. Handdukstorka håret. Applicera en ny omgång K18 Mask. Styla som vanligt.

K18
K18Peptide™ är molekylen och genombrottet hårindustrin väntat på! Kliniskt bevisat att återställa skador på håret på endast fyra minuter.

K18Peptide™ återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga & ungdomliga tillstånd! Patenterade K18 är en bestående lösning, detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt.

Ju mer skadat håret är, desto bättre blir resultatet.

För alla hårtyper och för alla generationer!

VAD ÄR K18?
K18Peptide™ är resultatet av samarbete med hudvårdsforskare och den ledande europeiska bioteknikforskaren professor Artur Cavaco Paulo och hans team. De har kartlagt hela den mänskliga keratin protein kedjan under ett decennium och utformat biomimetisk teknologi som styr hårfibrernas form och beteende och förmågan att faktiskt återställa kemiska skador. (Biomimetik efterliknar förebilder i biologiskt liv i naturen. Kardborreband är ett exempel på en tillämpning som hämtat sin inspiration från växtriket). K18Peptide™ är unikt. Det är en patenterad bioaktiv peptid som kommer att bana väg för nästa generations hårvård.

Ingen mer kosmetisk kemi – allt detta är biovetenskap!

VISSTE DU DETTA OM HÅR?
När vi tänker på hår är det enklast att jämföra med många olika stegar som har vridits för att skapa keratinkedjan. Dessa stegar stannar på plats tack vare svavelbindningar. De hålls samman och finns i cortex, medulla och fjällskiktet. När stegarna skadas är det inte bara de enskilda stegpinnarna som går sönder, det är hela stegen inklusive sidostyckena och alla kopplingar mellan flera stegar som hålls samman av elektrostatisk dragningskraft.

K18 binder effektivt samman hela stegen, dvs ”stegpinnar och sidostycken”. Resultatet blir bestående och håret blir friskt och 100% läkt. K18 är den första produkten som skapar en bestående bro mellan stegpinnarna (den joniska tvärbindningen mellan de trasiga svavelbindningarna).

Efter en K18-behandling är håret återställt, men som alltid kommer yttre påverkan så som plattning, föning, blekning, färgning m.m. skada håret på nytt. Detta löser du enkelt med enkelt med en ny K18-behandling.

K18 FAQ
Ersätter K18 ett balsam?
Det primära målet för K18 är att återskapa trasiga bindningar för att återuppbygga och återställa hårets styrka och elasticitet. Eventuella utredande eller vårdande fördelar är en bonus. Så länge du låter Mask verka i 4 minuter kan du också använda ett leave in-balsam om så önskas. De flesta tycker att de får alla vårdande egenskaper de behöver genom att använda K18 Mask utan balsam.

Varför hoppar ni över balsam?
K18 är mest effektivt på rent, handdukstorkat hår. Balsam sluter hårstråt och hindrar K18Peptide™ från att nå de trasiga svavelbindningarna i cortex. Du kan vid behov använda balsam när K18 har verkat i 4 minuter, inte tidigare.

Tvättas K18 ur håret?
Nej, det är kliniskt bevisat att de stärkande och utslätande resultaten hos K18 finns kvar i håret, även efter upprepade schamponeringar.

Varför ska K18 Mask inte sköljas ur?
K18 är effektivare när den lämnas i håret. Formeln är lätt och verkar på hårets insida, så att håret känns rent och lätt, även utan att den sköljs ur. .

Appliceras K18 på torrt eller fuktigt hår?
Applicera alltid K18 på handdukstorkat, fuktigt hår.

Varför ska produkten användas på handdukstorkat hår?
K18Peptide™ kan inte skapa korrekta bindningar om det finns för mycket vatten i cortex. Håret måste dock vara något fuktigt för att hjälpa produkten att tränga in i cortex.

Varför är det viktigt att applicera K18 på rent hår?
Vi rekommenderar att du applicerar K18 på rent hår eftersom produkter kan innehålla oljor, silikoner och filmbildande ingredienser som fungerar som en barriär och kan påverka produktens effektivitet. Vid kraftiga produktavlagringar kan det vara nödvändigt att använda ett renande schampo eller ett detoxschampo för bästa resultat så att K18 kan tränga in i cortex.

Kan jag använda stylingprodukter med K18?
Du kan använda stylingprodukter på K18 Mask efter 4 minuters verkningstid.

Vad händer om jag applicerar stylingprodukter innan 4 minuter har gått efter applicering av K18?
Om du applicerar stylingprodukter innan de 4 minuternas verkningstid har gått minskar effekten av K18.

Kan jag använda K18 Mask varje dag?
K18 Mask är en progressiv behandling som är avsedd att användas i 4–6 tvättar i rad. Använd sedan var 3–4 tvätt för ett så friskt hår som möjligt.

Tynger K18 ned mitt hår?
Nej, formeln är lätt och verkar på hårets insida så att håret blir rent och lätt.

Räknas K18 som ett protein?
Det går bara att uppnå en extrem mängd protein med syntetiska proteiner. De kan överanvändas och skapa avlagringar som ger sprött, svagt hår. K18 är inte en proteinbehandling. K18 består av 13 aminosyror som bildar en peptidkedja som efterliknar naturen. Denna teknik återskapar svavelbindningen i håret.

Jag färgar inte håret. Är K18 ändå bra för mitt hår?
Vi rekommenderar det starkt. Vårt hår skadas inte bara av färg utan även av värme, sol, produkter, vatten och miljöfaktorer. K18 återställer hårets hälsa och reparerar skador. Därför kan alla dra nytta av K18.

Innehåller K18 UV-skydd?
Nej.

Skyddar K18 mot värme?
Nej, men den reparerar skador från värmeverktyg.

Är K18 ekologiskt?
K18 är inte ekologiskt eftersom enbart naturliga ingredienser kan certifieras som ekologiska. K18 innehåller både naturliga och syntetiska ingredienser eftersom vi prioriterar renhet och säkerhet.

Jag ser att vete finns med på ingredienslistan. Kan jag använda produkten om jag har veteallergi?
Kontakta läkare innan du använder K18 om du har veteallergi.

Kan K18 användas under graviditet?
Trots att K18Hair är fritt från sulfater, parabener, ftalater, silikoner, konstgjorda färgämnen, natriumklorid, formaldehyder, är veganskt och cruelty-free, rekommenderar vi att kunden alltid kontaktar läkare eftersom de kommer att ha individuella vårdplaner. Vi tillhandahåller gärna ett säkerhetsdatablad.

Vad gäller för allergier?
K18Hair är fritt från sulfater, parabener, ftalater, silikoner, konstgjorda färgämnen, natriumklorid, formaldehyder, är veganskt och cruelty-free. Med detta sagt kan vem som helst vara allergisk mot vad som helst.

Jag såg att den innehåller alkohol. Är inte det dåligt för håret?
I kemi används termen ”alkohol” för att beskriva ett brett spektrum av organiska föreningar. Även om ingredienserna har ”alkohol” i namnet, beter de sig olika och har olika funktioner i en formel. Många av dem skiljer sig starkt i utseende och funktion från denaturerad alkohol eller isopropylalkohol.
- Denaturerad alkohol används i K18-formler eftersom den öppnar keratinets porösa struktur och bidrar till att leverera peptiden till skadade delar av håret.
- Isopropylalkohol förekommer i mycket låg halt (cirka 0,5 %) i K18 Mask. Den ingår i en ingrediensblandning, men tillsätts inte direkt i formlerna. Den verkar som ett lösningsmedel som får de utredande ingredienserna att blandas in i formlerna.
- Cetearylalkohol är en fettalkohol med vaxliknande konsistens. Den används ofta i hårvårdsprodukter tack vare dess utslätande och mjukgörande egenskaper. Den innehåller inte etanol och används därför i produkter som marknadsförs som alkoholfria.
- Bensylalkohol är en aromatisk alkohol som används i halten 0,5 % i formlerna och fungerar som konserveringsmedel. Den innehåller inte etanol och används därför i produkter som marknadsförs som alkoholfria.

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 671 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan