Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

The Ordinary
Hyaluronic Acid 2% + B5 V2 Next Gen 60 ml

235 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Skönhetsbesvär:
  • Eksem
 • Användning

  Applicera några droppar på ansiktet morgon och kväll. Om irritation uppstår, skölj av, sluta använda och kontakta en läkare. Använd endast enligt anvisningarna på oskadad hud. Det rekommenderas att göra ett stickprovstest innan användning. Förvaras oåtkomligt för barn.

 • Beskrivning

  Hyaluronic Acid 2% + B5 ger omedelbar uppfriskande fukt för en mjukare, jämnare och friskare hud. Den lätta formulan fyller på hudens fuktighetsnivåer med resultat som varar hela dagen och hjälper huden att behålla fukten för att ge nytt liv åt torr, uttorkad hud. Hyaluronic Acid 2% + B5 främjar även hudens smidighet och elasticitet samtidigt som den minimerar synligheten av fina torrhetsrelaterade linjer. Denna formula innehåller 5 former av hyaluronsyra som hjälper till att ge fukt till flera lager av hudens yta. Hyaluronsyra är en fuktbindare som naturligt förekommer i huden och binder till vatten. De olika formerna inkluderar låg-, mellan- och högmolekylära molekyler, en HA-crosspolymer och hydrolyserad HA. Formuleringen innehåller även keramider för att hjälpa till att hålla fukten låst. Keramider är lipider (fetmolekyler) som naturligt förekommer i huden och hjälper till att stödja hudbarriären för att hålla huden skyddad och återfuktad. Keramiderna som används i denna formula kallas sfingolipider. Provitamin B5 hjälper till att stödja bildandet av viktiga komponenter i hudens barriär, som keramider och fettsyror, vilket ytterligare hjälper till att låsa in fukt och hålla huden återfuktad under längre tid.

  Art nr:
  • TheOrdinaryD0HQ010000
  EAN-kod:
  • 769915233506
  Produktbenämning
  • Hyaluronic Acid 2% + B5 V2 Next Gen 60 ml
 • Ingredienser

  Aqua (Water),Sodium Hyaluronate,Pentylene Glycol,Propanediol,Sodium Hyaluronate Crosspolymer,Panthenol,Ahnfeltia Concinna Extract,Glycerin,Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,Citric Acid,Isoceteth-20,Ethoxydiglycol,Ethylhexylglycerin,Hexylene Glycol,1,2-Hexanediol,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av The Ordinary

  Harmoniq.se är en auktoriserad återförsäljare av The Ordinary, ett varumärke känt för sina vetenskapligt grundade och prisvärda hudvårdsprodukter. Vi erbjuder ett brett utbud av deras revolutionerande produkter, som är utformade för att tillgodose specifika hudvårdsbehov med högkvalitativa ingredienser. När du köper The Ordinary från oss kan du vara säker på att du får äkta och effektiva produkter som gör skillnad för din hud.

  Historien om varumärket The Ordinary

  Vill du veta mer om hur The Ordinary revolutionerade hudvårdsbranschen med sitt unika tillvägagångssätt? Klicka dig vidare här för att utforska deras spännande historia. Från dess start 2016 av DECIEM, har The Ordinary engagerat sig i att demokratisera hudvård genom att erbjuda högkvalitativa, aktiva ingredienser till ett pris som är tillgängligt för alla. Deras transparenta synsätt på skönhetsprodukter har snabbt gjort dem till en favorit bland konsumenter över hela världen.

  Se nyheter och produkter från The Ordinary

  För att hålla dig uppdaterad med de senaste produkterna och innovationerna från The Ordinary, besök vår webbplats genom att klicka här. På Harmoniq.se kan du utforska och köpa allt från The Ordinarys kända syror och serumer till nya, spännande lanseringar som fortsätter att sätta standarden i branschen. Varje produkt är formulerad med de finaste ingredienserna för att ge effektiva resultat, oavsett din hudtyp eller behov.