take over
take over

För en glödande solkysst hud

Bronzer

Bronzer

Bronzer


Det finns en del olika bronzerprodukter som ger dig en lystrig och solbrun hud. Dessa är perfekta att använda året om för en fräsch och snygg look. En del bronzers appliceras som smink och tvättas av vid dagens slut, medan andra påminner om brun-utan-sol och absorberas upp av huden. En bronzer i kräm, lotion eller sprayform ger successivt en brunare hudton, och du kan applicera med jämna mellanrum för att bygga upp en hållbar färg.

Skillnaden mellan en bronzer och en brun-utan-sol är att en bronzer vanligtvis innehåller någon typ av lyster, skimmer eller glitter för att stärka effekten av en glödande solkysst hud.

För bästa resultat:

·        Exfoliera huden ordentligt med en scrub eller en scrubhandske. Detta gör att huden blir ren, torra partier och döda hudceller försvinner. Om du skrubbar huden innan applicering av bronzer så fäster färgen bättre och resultatet håller betydligt längre.

·        Smörj in huden med en återfuktande bodylotion. Om din hud har torra partier så kan din bronzer fastna på dessa områden. För en snygg och jämn solbrun färg bör du återfukta torra partier som bland annat armbågar, händer och knän.

·        Om du applicerar din bronzer med händerna bör du tvätta händerna med tvål direkt efter applicering. På så sätt undviker du onaturligt färgade handflator och fläckiga händer.

Läs mer
Visa mindre
Filtrera
Varumärken (0)
Copyright 2021 © Vendre
Sortera
Copyright 2021 © Vendre
(7 produkter)

Din produkt är tillagd

×
Startsidan