take over
take over

Karl Lagerfeld Bois de Vetiver EdT
Karl Lagerfeld

Bois de Vetiver EdT

fr. 172 kr
Karl Lagerfeld
Karl Lagerfeld

Lagerfeld Parfym och Deodorant


Den tidlösa modeskaparen Karl Lagerfeld har gjort mycket under sin livstid, bland annat en rad klädkollektioner men också parfymer och deodoranter som vi beundrar.

Karl Otto Lagerfeld föddes i Tyskland troligtvis år 1933. Det har vart många mysterier kring vilket år han är född då han angett olika årtal ett flertal gånger. I hans yngre dagar så brukade Lagerfeld klippa ut bilder ur modetidningar och var också känd för att kritisera vad eleverna på hans skola hade på sig. Det var inte förrän i hans tonår som han började sitt high fashion-liv. Som fjorton-åring flyttade Lagerfeld till Paris och började arbeta som designer hos flera olika ställen runt om Paris.

I början av 1980-talet så tog Lagerfeld över Chanel och har sen dess skött det. Många trodde nämligen att Chanel skulle dö ut, men Lagerfeld gjorde det omöjliga gav märket en nystart.

Lagerfeld lanserade sin första herrparfym parfym år 1978 i samarbete med Ron Winnegrad som han valde att kalla "Lagerfeld Classic". Parfymen har beundrats i flera generationer och har en doft av kraftfullhet och maskulinitet. Du kan hitta den här hos oss på HARMONIQ.se!

Läs mer
Visa mindre

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Proenza Schouler
Proenza Schouler ARIZONA EDP 90 ML
Proenza Schouler ARIZONA SHOWER OIL 200 ML
Proenza Schouler ARIZONA BODY OIL 100 ML