Makeup Remover

Använd härliga sminkborttagningar och makeup removers för att låta din hud vila mellan sminkningarna! Att använda makeup removers håller din hud återfuktad och ger huden en bra grund när det är dags att göra nya sminkningar. Se bara till att använda rätt makeup remover för din hudtyp! Hitta några favoriter i sortimentet från bland annat Depend, Lash for Lash, Clinique, Sensai och Clarins.

   produkter

   88 produkter
   Visa fler
   88 produkter

   Olika typer av makeup removers

   Vi älskar makeup removers! Vi alla har säkert använt tvål och vatten i panik när sista droppen av din älskade makeup remover är använd, men visst ger det inte samma känsla och återfuktande resultat? Se till att hitta en makeup remover som är anpassad efter din hudtyp och som inte torkar ut huden. Makeup removers kommer i många olika former och varianter som mousse, kräm, olja och ansiktsvatten.

   Vilken rengöring är bäst för ansiktet?

   Som vi nämnde ovan så skall du gå efter din egna hudtyp. Har du fet, torr, känslig eller en blandhy? Olika hudtyper kräver olika svar på den frågan. Tveka inte att kontakta vår kunniga kundtjänst om du är osäker på vilken eller vilka rengöringsprodukter för ansiktet som du borde köpa.

   Ansiktsrengöring steg för steg

   Rengöring är väldigt viktigt för att hålla huden fräsch och full av lyster. Läs vår lilla guide och få nyckeln till hur du rengör ansiktet bäst. Notera att du får ännu bättre resultat om du gör denna rutin både morgon och kväll. 

   1. Tvätta ansiktet noggrant med ljummet vatten och din rengöringsprodukt.

   2. Nästa steg är att använda ansiktsvatten. Blöt en bomullpadd med ansiktsvattnet och badda över ansiktet.

   3. Nu är det dags för huden att få en boost med hjälp av serum. Serumet vårdar hudens struktur.

   4. Sista steget är en ögonkräm. Huden vid ögonen är väldigt tunn och behöver lite mer fukt än övriga delar i ansiktet.