take over
take over

 

Så får du tjockare ögonbryn - 7 dundertips

En trend som har blivit allt mer populär de senaste åren är tjocka, buskiga ögonbryn. Ögonbrynen har alltid varit en viktig del av ansiktet, och trenden tjocka ögonbryn verkar vara här för att stanna! Dessvärre har nog många av oss nopprat sönder ögonbrynen under tidiga 2000-talet, och vi vet precis hur svårt det är att återhämta sig från det - dock inte omöjligt! I den här artikeln delar vi med oss av 3 riktiga dundertips för hur du får brynen att börja växa igen.
Steg 1

Hipp hipp hurra! Populära The Ordinary har precis lanserat ett frans och ögonbrynsserum som är O T R O L I G T! Det är ett lätt serum som är designat för att främja utseendet av tjockare, fylligare och friskare fransar och bryn. Applicera ett tunt lager längs fransraden och ögonbrynen morgon och kväll och du kommer att tacka oss!

 

KÖP HÄR

Steg 2

Vaxa formen istället för att plocka! På så vis får du brynen mer lika och du slipper hamna i att du råkat plocka mer på det ena - gör lika på det andra och tillslut har plockat mer än du ville.

TILL PRODUKTEN

Veet Essential Inspirations Wax Strips Face 20 pcs
Youth
69 kr

Steg 3

Färga ögonbrynen! Med hjälp av ögonbrynsfärg blir ögonbrynen mer definierade, och du kan dessutom färga in tunna, ljusa strån som kanske inte märks av annars.

TILL PRODUKTEN

Refectocil Eyelash And Eyebrow Tint Natural Brown 3
Academy
89 krSteg 4

Steg 4 stavas Brow Soap! En relativt nykommen produkt som tämjer, lyfter och formar varje hårstrå och ger effekten av ett Brow lift. Fixerar snabbt och ger långvarig stadga, brynen hålls snyggt på plats hela dagen. Appliceras med medföljande borste. Long-lasting!

TILL PRODUKTEN

krSteg 5

Sen ska du investera i en riktigt bra (och tunn!) ögonbrynspenna. Med den kan du rita till tunna strån för att skapa ett tjockare bryn. 

TILL PRODUKTEN 

Clinique Quickliner For Brows 0.06g
Premium
fr. 204 kr

Steg 6

Nu är du nästan klar! Efter att du fuskat fram fler strån är det dags att applicera en färgad brynmascara för att definiera brynen ytterligare. Tänk på att applicera med måtta så att det inte ser för målat ut. Här är en fibergel som ger naturligt tjockare ögonbryn.

TILL PRODUKTEN 

Milani Easybrow Tinted Fiber Gel 4g
Youth
fr. 98 kr

Steg 7

Nu när du har riktigt snygga, naturligt tjocka ögonbryn är det dags för det sista steget - att framhäva brynen med hjälp av att applicera en ljus highlighter. Börja med att applicera concealer under hela brynet. Blanda in väl. Avsluta med att applicera highlighter under utkanten av brynet. 

TILL PRODUKTEN 

The BrowGal Highlighter/Concealer DUO Pencil 6g
Youth
fr. 149 krGillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan