take over
take over
Academy
Natural
Kevin Murphy - skin care for your hair
Kevin Murphy - skin care for your hair

Kevin Murphy - skin care for your hair

Kevin Murphy eftersträvar samma hållbarhet, resultat och vård för hår som återfinns i hudvårdsbranschen. Du kan vårda ditt hår enligt samma princip som du vårdar din hud genom att använda dig av deras produkter. Produkterna är utformade för att viktlöst ge prestanda, styrka och styling som håller.

 

 

Certifierade av PETA

All hårvård från Kevin Murphy - från schampo, balsam och återfuktande produkter till styling - är gjorda av naturliga ingredienser som ger ditt hår ett perfekt resultat utan att det slits. De är väldigt noga med att använda förpackningar som är återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara för att värna om miljön. 

Kevin Murphy säljs nu i över 52 länder (!) och har blivit känt för sina högkvalitativa, högpresterande hårvårdsprodukter som lever upp till både kunders, frisörers och stylisters krav & behov. Alla produkter är fria från sulfat och paraben och är certifierade Cruelty Free av PETA, världens största djurrättsorganisation. 

 

  

Resultatbaserade produkter

KEVIN.MURPHY, som utvecklats med samma filosofi som för hudvård, erbjuder produkter med ny teknik som ger resultat, styrka och hållbarhet. Kraftfulla antioxidanter från nyponros, curryeternell, orkidéblomma och kakaduplommon från Australiens regnskog bidrar till att motverka de skadliga effekterna på håret som kan orsakas av yttre faktorer som tufft klimat och miljöföroreningar.

I arbetet med att hitta ingredienser världen över har KEVIN.MURPHY sökt efter företag som använder mikro-odling, odlar ekologiskt eller tillämpar miljövänlig teknik för att skörda vilda växter. Detta har gjorts för att säkerställa att KEVIN.MURPHY-utbudet håller högsta möjliga kvalitet.

“Denna förändring är för vår framtida miljö och för att vi ska vara verkligt hållbara – för att rensa upp våra hav för vår planet och för kommande generationer.”

Miljöpåverkan

KEVIN.MURPHY har åtagit sig att minska plast på det bästa sättet vi vet, nämligen genom att rensa upp våra hav från plast och återanvända den för att paketera våra hårprodukter. Våra flaskor kommer att tillverkas av 100 % återvunnen plast från havet i ett försök att skapa en cirkulär logistikkedja. På så sätt kommer vi att vara det första skönhetsmärket någonsin som implementerat denna praxis, och genom detta planerar vi att spara över 360 ton ny plast varje år. Genom detta nya initiativ strävar vi efter att ändra industristandarden för förpackningar och inleda en branschomfattande konversation om kärnfrågan: kontrollerad omhändertagning av förbrukade förpackningar samt ett åtagande om att hålla vår planet lika vacker som den var när människan föddes.


Logga in för bättre priser

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan